Carterpan online bestellen

Carterpan

In de carterpan bevindt zich de voorraad olie die de motor nodig heeft voor zijn smering.
Omdat deze zich onderaan de motor bevind is hij kwetsbaar voor drempels en andere objecten die u onderweg tegenkomt. Zo kan een pan lek geraken en zijn inhoud verliezen. Zorg er daarom voor dat hij tijdig vervangen wordt voor een nieuw exemplaar. Het is verstandig altijd een nieuwe pakking te monteren. Alleen dan heeft u het juiste resultaat.

Carterpan van uw auto vervangen?


Toets u kenteken in om direct de carterpan voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Carterpan bestellen

Er is niets zo eenvoudig als een onderdeel bestellen bij EasyCarParts.nl. Door op deze pagina uw kenteken in te voeren komt u direct bij de mogelijkheden voor uw auto.
Binnen 48 uur na uw bestelling wordt deze bij een van de transporteurs aangeboden.

Carterpan vervangen

Niet iedereen zal zelf zijn onderdelen willen vervangen. Daar heeft EasyCarParts een oplossing voor. Wij bieden een landelijk netwerk aan van montage bedrijven. Deze zijn er om u te helpen met de montage van de onderdelen die bij ons koopt.
Vraag simpel een offerte bij een van de bedrijven bij u in de buurt.

Levering

Bij ECP leveren we binnen 48 uur na uw bestelling bij PostNL of Trans-Mission. Zij zullen er voor zorgen dat u snel uw onderdelen thuis krijgt. Voor vanaf €4,95 doen zij dit binnen Nederland. Voor België en de rest van de EU kost dit vanaf €6,95. Bestellingen boven de €150 betalen geen verzendkosten.