Online cilinderkop kopen

Cilinderkop van uw auto vervangen?


Toets u kenteken in om direct de cilinderkop voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Cilinderkop onderdelen:

Cilinderkop

Een cilinderkop is een complex onderdeel van de motor. Zo zitten de nokkenas(sen)kleppen en alles wat hiermee te maken heeft in de kop. Hij is ook zeer kwetsbaar. Als de temperatuur te hoog wordt door te weinig koelvloeistof of smering kan deze krom trekken. Zo dicht de koppakking niet meer af. Met alle gevolgen van dien.

Cilinderkop bestellen

Via het kenteken van uw auto vindt u bij ons altijd de juiste cilinderkop. De motorcode helpt hier bij om de juiste selectie te maken. U kunt nog een keus maken om een kop met of zonder nokkenas en/of kleppen te kopen. Door simpelweg de bestelling te bevestigen, betaald u uw order via een beveiligde verbinding verzorgd door ogone.

De montage van uw cilinderkop

Een Cilinderkop vervangen is een specialisme. Niet iedereen zal dit zelf kunnen doen. Via EasyCarParts vind u altijd een partner in de buurt die dit met plezier wil verzorgen. Zo bent u zeker van een kwalitatieve reparatie volgens de juiste specificaties uitgevoerd.

Levering van uw cilinderkop

Het kopen is één. Het leveren is ook een vak. Ook hiervoor heeft EasyCarParts de juiste bedrijven nodig die hier specialist in zijn. PostNL en Trans-Mission verzorgen deze taak. Binnen Nederland kost dit slechts vanaf €4,95. Daarbuiten maar binnen de EU betaald u vanaf €6,95. Boven de €150 betaald u zelfs helaal niets.