Distributieriem online kopen

Distributieriem vervangen?

Toets u kenteken in om direct de distributieriem voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Werking

De distributieriem is een zeer belangrijk deel van de motor. Hij verplaatst de draaibeweging van de krukas naar de nokkenas(sen). Tevens drijft hij in veel gevallen de waterpomp aan. De distributieriem heeft een vervanging interval. Belangrijk is het om deze te volgen. Mocht de riem het begeven. Dan heeft u motorschade.

Spanrol en looprol

De distributieriem wordt geleid door de spanrol en looprol(len). Omdat zij ook slijtage onderhevig zijn, is het belangrijk deze samen met de distributieriem te vervangen. Daarom zijn ze leverbaar als distributiekit.

Bestellen

Het is bij EasyCarParts zeer gemakkelijk om uw distributieriem online te bestellen. U kunt kiezen tussen een distributieriem(kit) van SKF, Febi, INA of Contitech. Allen zijn topmerken. Door de ruime voorraad wordt er altijd snel geleverd.

Levering

De levering van uw aangekochte distributieriem gebeurt via erkende partners. Zo werken wij samen met PostNL en Trans-Mission. De verzendkosten binnen Nederland bedragen slechts vanaf €4,95 en vanaf €6,95 naar België. Wanneer u voor meer dan €150 besteld zijn de verzendkosten zelf gratis!

Vervangen

En over de montage van de distributieriem of andere onderdelen hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Wanneer u iets aankoopt bij EasyCarParts kan u terecht bij erkende partners in geheel Nederland. Zo bent u er zeker van dat uw onderdelen op professionele manier worden gemonteerd. Veiligheid boven alles. Door een snel groeiend aantal, zal er zeker een bedrijf in uw buurt of regio zitten.