Online kleppen bestellen

Kleppen

De kleppen zorgen in de cilinderkop voor de afdichting van het inlaat- en uitlaat kanaal. Men spreekt dan ook van een inlaatklep en uitlaatklep. Zou er een klep niet goed afdichten treed er verlies op van compressie waardoor de motor slechter presteert.

Kleppen van uw auto vervangen?


Toets u kenteken in om direct de kleppen voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Kleppen bestellen

Door het kenteken van u auto in te voeren komt u direct bij de auto onderdelen geschikt voor uw auto. Door de selectie te maken va de gewenste onderdelen hoeft u alleen de bestelling nog maar te bevestigen. De veilige verbinding met Ogone waarborgt het betaling verkeer.

De montage van de kleppen

Kleppen vervangen is niet voor iedereen weggelegd. Hiervoor is een professional nodig. Bij EasyCarParts is een database aanwezig waaruit u een bedrijf in de buurt kan kiezen voor montage. Zij zullen de complexe klus op de juiste manier klaren. Er is altijd wel een bedrijf in uw omgeving of regio te vinden.

Levering van uw kleppen

De levering van uw bestelling wordt verzorgd door PostNL of Trans-Mission. Deze specialisten zorgen voor de juiste manier van vervoeren van uw bestelling. Binnen Nederland betaalt u hier enkel vanaf €4,95 voor. De rest van de EU betaalt vanaf €6,95. Boven de €150 betaalt u helemaal niets voor de verzending.