Klepstoters online bestellen

Klepstoters online bestellen

De klepstoter wordt door de nokkenas tegen de klep gedrukt waardoor deze open gaat. Vaak via een tuimelaar. De klepstoter is in de meeste gevallen hydraulisch. Hij wordt dan op druk gezet door de oliedruk waardoor de speling minimaal blijft. Zo kan het geluid van de bewegende delen beperkt blijven waarmee het comfort omhoog gaat.
Zou een klepstoter gaan lekken, of door gebrek aan smering in gaan slijten, kunt u hem het beste zo spoedig mogelijk vervangen. Bij EasyCarParts koopt u kwaliteits onderdelen van Febi, AE en BluePrint. Zo weet u zeker dat u het juiste resultaat krijgt.
Toets uw kenteken in en vind direct de klepstoter voor uw auto:

Maak een keuze uit onze automerken:

bestellen

Nooit eerder kon u zo makkelijk auto-onderdelen online bestellen dan bij EasyCarParts.
Door het kenteken in te voeren vindt u direct de onderdelen passend op uw auto. De handige menu structuur zorgt ervoor dat het opzoeken van auto-onderdelen een eenvoudige taak wordt.
In een paar stappen komt u tot het einde van het bestel proces. De verzending van uw bestelling is bijna een feit.

Levering

Over de levering van de bestelde delen hoeft u niet in te zitten. Deze worden snel en vakkundig verpakt waardoor ze eenvoudig vervoerd kunnen worden. PostNL en Trans Mission zorgen voor een soepele afhandeling van het vervoer door heel Europa.
Doordat we bij elk onderdeel de voorraad en verwachte levertijd vermelden, krijgt u zekerheid dat u uw auto weer de weg op kan.