Koppakking online bestellen

Koppakking van uw auto vervangen?

Toets u kenteken in om direct de koppakking voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Koppakking

De koppakking is een belangrijk onderdeel van uw motor. Hij zorgt voor de afdichting tussen het motorblok en de cilinderkop. Ook de koelvloeistof en olie wordt zo op de juiste plaats gehouden. Als een koppakking lekt raakt is het dan ook vaak die vloeistoffen die de verbrandingsruimte instromen en zo veel rook ontwikkeling uit de uitlaat veroorzaken.

Koppakking bestellen

Door uw kenteken in onze online webshop in te voeren krijgt u direct de juiste koppakking voor uw auto. Wij voeren de topmerken Reinz en Ajusa. Via een uitgekiend voorraad proces kunnen we zeer snel leveren. Binnen 48 uur wordt uw bestelling aangeboden bij een van de transporteurs.
Vergeet de kopbouten niet te vervangen.

De montage van uw koppakking

Niet iedereen zal zelf zijn koppakking vervangen. Als u dit wil laten doen hebben wij de oplossing. Via een landelijk netwerk van garage bedrijven. Er is er altijd een bij u in de buurt.

Levering

Verzenden is bij ECP geen probleem. PostNL en Trans-mission bezorgen alle leveringen snel door heel Nederland en België. Dit kost maar vanaf €4,95 binnen Nederland. Voor de rest van de EU is dit vanaf €6,95. Boven de €150 betaalt u geen verzendkosten.