Online uw koppeling bestellen

Koppeling set

Zodra u uw koppelingspedaal indrukt, wordt door middel van een kabel of een hydraulische druk het druklager tegen de drukgroep aangedrukt. Als het gaat om een hydraulische koppeling dan heeft men een hoofdkoppelingscilinder en hulpkoppelingscilinder. De drukgroep zorgt ervoor dat de koppelingsplaat vrij komt van het vliegwiel en drukgroep. Zo kan de motor vrij lopen tegen over de versnellingsbak. Zodra uw koppeling is versleten, is het verstandig om de drukgroep en druklager mee te vervangen. De slijtage is op alle delen van toepassing.
Steeds meer auto's hebben een tweedelig vliegwiel. Of een twee massa vliegwiel. Zo een vliegwiel bevordert het rijcomfort, maar kan ook weer slijten. EasyCarParts biedt koppelingsets aan van Sachs, eventueel inclusief een 2 massavliegwiel.

Koppeling vervangen?


Toets uw kenteken in om direct de koppeling voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Koppeling bestellen

Bij EasyCarParts bestelt u altijd een kwalitatief hoogstaande koppeling. Quinton Hazell en Sachs behoren tot deze merken. Binnen enkele klikken komt u tot een bevestiging. Binnen 48 uur na uw bestelling wordt deze bij de vervoerder aangeboden.

Koppeling vervangen

Het vervangen van een koppeling is geen simpele klus. De versnellingsbak moet los van de motor. Mocht u dit willen laten doen, is dit bij EasyCarParts geen probleem. Via een landelijk netwerk van montage bedrijven, bieden wij u deze mogelijkheid. Het aantal groeit nog steeds.

Levering

De levering van alle aangekochte onderdelen gebeurt via postNL of Trans-Mission. Binnen Nederland bedragen de verzendkosten slechts vanaf €4,95 voor België is dit vanaf €6,95. Vanaf een bestelbedrag van €150 is de levering zelfs volledig gratis!