Motorblok aanvragen

Motorblok nodig?

Ook een gereviseerd motorblok koopt u eenvoudig bij EasyCarParts.

Laat in onderstaand formulier uw gegevens achter zodat wij u een offerte op maat kunnen verstrekken.

Motorblok offerte

Onderstaande gegevens hebben we nodig om u een passende offerte te bieden.

 Naam:   *
 Email:   *
 Telefoon:   *
   
 Automerk:   *
 Type:   *
 Kenteken:   *
 Chassisnummer:
 17 karakters
  *
 Motorcode:   *
   
 Wat heeft u nodig?   *
 * Verplichte velden  

Benzine motor

Benzinemotoren worden meestal als compleet geheel geleverd, inclusief carter en kleppendeksel. Delen zoals een waterpomp, dynamo en aircocompressor worden doorgaans niet meegeleverd. Deze delen worden met de montage in de auto overgezet van de oude motor, of kunnen los van de motor aangeschaft worden indien nodig.

Complete diesel motor

Dit is een motor inclusief injectoren en dieselpomp. Dit lijkt duurder dan het is. Vaak hebben deze onderdelen een zelfde levensduur als de motor zelf. Tegelijkertijd vervangen is dan vaak de beste optie.

Kale dieselmotor

Dit is een motor zonder injectoren of dieselpomp, maar verder compleet. Zoals bij een benzinemotor dienen vóór de montage, de losse delen overgezet worden van de oude motor.

Diesel onderblok

Als uw oude cilinderkop nog goed te gebruiken is, kunt u kiezen voor een los onderblok of short block. Op deze manier bespaard u geld uit. Het onderblok is net als een complete motor gereviseerd en voorzien van een krukas en zuigers. Echter zonder cilinderkop. Niet alle motoren zijn beschikbaar als onderblok. U kunt het formulier invullen om te kijken of deze mogelijkheid voor uw auto bestaat. Bij aanschaf van een onderblok dient u naast de losse delen ook een koppakking en distributie mee te bestellen.

Belangrijk

De hierboven beschreven uitrustingsniveaus kunnen variëren, daarom adviseren wij u bij het plaatsen van uw bestelling de exacte specificaties van de aangeboden unit te controleren. Wij behouden ons het recht voor om specificaties op elk gewenst moment te wijzigen, zonder voorafgaande kennisgeving.

EasyCarParts levert soms motoren inclusief deksels (zoals kleppendeksels of carterpan). Het kan voorkomen dat deze gewisseld moeten worden van de oude motor. Dit kan voorkomen omdat voertuigfabrikanten voor verschillende toepassingen één motorfamilie gebruiken. Het enige verschil voor de diverse toepassingen is vaak de gemonteerde deksels. Controleer daarom voordat u aan de montage begint, of de deksels op de motor passend zijn voor uw auto. Als deze controle niet of niet goed gebeurt, wordt eventuele schade hierdoor niet gedekt door de onze garantie.