Stuurhuis online bestellen

Stuurhuis van uw auto vervangen?


Toets u kenteken in om direct het stuurhuis voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Stuurhuis

Het stuurhuis zorgt ervoor dat de voorwielen die kant opdraaien die u wilt. Het stuur zit direct verbonden door middel van de stuurkolom. Aan de wielzijde verbinden de stuurstangen en stuurkogels het fuseestuk aan het stuurhuis.

Kapot

Mocht uw stuurhuis stuk gaan. Dan kunt u deze het beste snel vervangen voor een nieuw exemplaar.
Een defect stuurhuis kan in het verkeer gevaarlijke situaties opleveren. Speling is ook een veel voorkomend probleem. De stuurbekrachtiging kan uitvallen of schokkerig reageren. Bij EasyCarParts koopt u verbeterde exemplaren voor een eerlijke prijs.

Revisie

Een nieuw stuurhuis is een dure kwestie. Vandaar zijn alle stuurhuizen in onze shop gereviseerde exemplaren. Niet alleen is de prijs beter tegen over een nieuwe. Ook is het de verbeterde versie. Een stuurhuis gaat vaak op de zelfde wijze stuk. Door dit onderdeel te verbeteren kan er een betere kwaliteit geleverd worden.

Voor de meer exclusieve voertuigen waar een nieuw of gereviseerd stuurhuis moelijker te vinden is, kunt u uw eigen stuurhuis ook laten reviseren. U stuurt het stuurhuis op en ongeveer 1 tot 2 weken later is uw stuurhuis compleet gereviseerd.

Wat kost een stuuhuis vervangen?

Dat is een veel gestelde vraag. Daar is dan ook niet een simpel antwoord op te geven. Elke auto is anders en niet bij elke auto is het even veel werk.
EasyCarParts voorziet hierin van een oplossing. Als u bij EasyCarParts een onderdeel koopt, kunt u deze laten monteren bij een van de vele montagebedrijven in het land. Uiteraard kunt u eerst een offerte aanvragen bij het desbetreffende montage punt om zo zeker te weten wat de montage kosten worden. Dat telt u op bij de kosten van het stuurhuis en u weet waar u aan toe bent. Zodra u het oude stuurhuis retour stuurt ontvangt u het betaalde statiegeld retour.

kopen

Een stuurhuis bestellen gaat simpel via het kenteken van uw auto. Tevens kunt u zoeken via merk, model en type om tot het juiste voertuig te komen. De specificaties bij elk product geven meer informatie. Bijvoorbeeld of uw een stuurhuis heeft met of zonder Servotronic. Binnen 48 uur naar uw bestelling wordt uw bestelling bij PostNL aangeboden. Voor slechts vanaf €4,95 binnen Nederland. Voor vanaf €6,95 wordt uw zending door heel België en de rest van de EU gebracht. Boven de €150 betaalt u zelfs helemaal geen verzendkosten.

Montage

Een stuurhuis monteren is geen kinderspel. Hier is vakmanschap voor nodig. Geen nood. Mocht u zelf het stuurhuis niet willen monteren, laat u dit doen door een van onze montage bedrijven verspreid over heel Nederland. Zij staan dagelijks voor u klaar om de klus te klaren. Vergeet na de vervanging niet om de auto uit te lijnen. Dit voorkomt bandenslijtage en verbeterd de wegligging.