Online ABS sensor kopen

ABS sensor vervangen?

Toets u kenteken in om direct de ABS sensor voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Werking

Een ABS sensor meet de rotatie van het wiel. Zodra een wiel stilstaat tijdens het remmen, zorgt de ABS-pomp ervoor dat de remvloeistof leiding die naar dat wiel gaat afgesloten wordt waardoor dat wiel kortstondig stopt met remmen. Dit gaat net zo lang aan en uit totdat de blokkering niet meer gebeurt. Dit gaat zeer snel waardoor de berijder een trilling in het rempedaal ervaart.

Bestellen

De ABS sensoren die EasyCarParts verkoopt zijn alleen van de beste wereldmerken. BOSCH en FEBI zitten standaard in ons assortiment. Via het kenteken vindt u altijd de juiste sensor voor uw auto.

Monteren

Het vervangen van een ABS sensor is niet voor iedereen even makkelijk. Via ECP kunt u uw onderdelen laten vervangen door een erkende monteur. Zo zijn er over heel Nederland een groot aantal bedrijven die dit voor u kunnen verzorgen. Het aantal groeit nog steeds.

Levering

Het leveren van uw bestelling gebeurt bij EasyCarParts door de beste partijen. PostNL en Trans-Mission leveren uw onderdelen aan de deur. Voor vanaf €4,95 binnen Nederland. Voor vanaf €6,95 naar heel België en de rest van de EU. Boven de €150 betaalt u geen verzendkosten!

Zie ook: