Online achterlichten kopen

Achterlicht van uw auto vervangen?

Toets u kenteken in om direct de achterlichten voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Achterlichten

Het achterlicht is een essentieel onderdeel van de wagen. Zowel functioneel als op gebied van design zijn achterlichten beduidend belangrijk. Functioneel zijn de achterlichten bedoelt voor een betere zichtbaarheid op de weg vooral wanneer het donker is en bij hevige regenval. Maar in deze achterlichten zijn ook de remlichten verwerkt.

Daarom is het van belang om de juiste keuze te maken wanneer het aankomt op achterlichten. Het zijn deze lichten die waken over uw veiligheid.

Verschillende merken

Bij EasyCarParts bent u aan het juiste adres. Door onze jarenlange ervaring in de sector zijn wij in staat u enkel de meest kwalitatieve achterlichten aan te beiden.

Zo hebben wij alle bekende merken achterlichten in ons assortiment. Enkele voorbeelden hiervan zijn Bosch, Hella, Valeo, … Zo kunt u zeker een achterlicht vinden die voldoet aan uw voorkeuren.

Uw achterlicht bestellen

Het bestellen van een achterlicht(set) is bij ons heel eenvoudig. In enkele klikken komt u tot het overzicht waarna u gewoonweg bevestigd. Maximaal 48uur later vertrekt uw bestelling uit ons magazijn! De betaling gebeurt trouwens in een veilige omgeving gewaarborgd door Ogone.

Montage van de achterlichten

Voor de montage van uw aangekochte achterlichten kan u terecht bij een van onze erkende partners. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de correcte plaatsing ervan. Uw autoverlichting kan probleemloos gemonteerd worden bij een van onze partners in uw stad of regio.

Levering van uw lichten

En ook over de levering van uw goederen hoeft u zich geen zorgen te maken. Deze worden netjes bij u thuis afgeleverd door PostNL of Trans-mission voor de zwaardere pakketen. De verzendkosten bedragen slechts vanaf €4,95 in Nederland en vanaf €6,95 voor België. Vanaf een bestelbedrag van €150 zijn uw verzendkosten zelf gratis!