Airco compressor online kopen

Airco compressor vervangen?


 Toets u kenteken in om direct de airco compressor voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Airco compressor

De airco compressor comprimeert het koudemiddel. Hierdoor wordt deze door het systeem gedrukt. Bij een juist werkend airco systeem gaat het koudemiddel als gasvorm door de compressor en condenseert in de condensor. De nu koudere vloeistof neemt warmte op in de verdamper waardoor de langsstromende lucht kan afkoelen. Tevens wordt het vocht uit de lucht onttrokken. Hierdoor voelt u een koude droge lucht de auto binnen stromen. Dit verklaart tevens waarom u een plasje water onder de auto vindt. Het onttrokken vocht wordt door een slangetje afgevoerd naar buiten.

Airco systeem onderhouden

Om een lange levensduur van alle airco onderdelen te behouden, heeft het airco systeem onderhoud nodig. Één keer per jaar controle en eens per 2 jaar het koude middel verversen. Zo blijft de werking optimaal. De airco in de auto verliest ongeveer 8 – 10% procent van zijn koudemiddel per jaar. Naarmate de auto ouder wordt kan dit percentage hoger worden. Een UV vloeistof toevoegen tijdens het onderhoudt kan in de loop van de tijd erna kleine lekkages zichtbaar maken. Zo weet u altijd welk onderdeel het beste vervangen kan worden om verdere lekkages tegen te gaan.

Airco compressor bestellen

Bij EasyCarParts hebben we meer dan 20 jaar ervaring in deze branche. Daardoor kunnen wij u de juiste onderdelen leveren voor uw auto. Via het kenteken vindt u altijd de juiste onderdelen.
Wanneer u een bestelling plaatst, verlaat deze na maximaal 48uur onze opslagplaats. Deze wordt daarna door PostNL of Trans-Mission op de gewenste plaats afgeleverd. De verzendkosten voor Nederland bedragen slechts vanaf €4,95 en voor België vanaf €6,95. Vanaf een bestelbedrag van €150 is uw levering zelf volledig gratis!

Montage

Een airco compressor monteren is niet zo eenvoudig. Daarnaast heeft u nog de vulling van het koude middel. Maar daar hebben we bij EasyCarParts een oplossing voor. U kunt met uw aangekochte onderdeel steeds terecht bij een van onze erkende garage bedrijven. Er is zeker een partner in uw stad of regio!