Airco condensor online kopen

Condensor

De airco condensor zorgt ervoor dag het gasvormige koudemiddel omgezet wordt naar een vloeistof. Dit is nodig zodat het koudemiddel in de verdamper, warmte kan onttrekken aan de omgeving lucht. Zo kunt u de koude lucht het interieur binnen krijgen. De verdamper zet daardoor de vloeistof weer om in een gasvorm. Een condensor kan lekraken door ouderdom of een beschadiging. In dat geval zal hij vervangen moeten worden.

Airco condensor vervangen?


 Toets u kenteken in om direct de airco-condensor voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Bestellen

Bij EasyCarParts koopt u een condensor van het merk Nissens. Nissens is een producent van koelingdelen van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Via het kenteken komt u altijd de juiste koelingdelen terecht voor uw auto. 48 uur na uw bevestiging wordt uw bestelling aangeboden bij de transporteur.

Vervangen

Het monteren van een condensor is vakwerk. Daarnaast is voor het afvullen van het systeem speciale apparatuur nodig. Via de montage partners van EasyCarParts kunt u dit professioneel laten doen. Er is altijd een montage bedrijf bij u in de buurt.

Levering

En ook over de levering hoeft u zich geen zorgen te maken. Uw bestelling wordt op het gewenste adres afgeleverd door PostNL of Trans-Mission. Wanneer u niet thuis bent op moment van aflevering wordt het pakket de volgende dag simpelweg opnieuw aangeboden.
De verzendkosten binnen Nederland bedragen slechts vanaf €4,95. Voor België bedraagt dit vanaf €6,95 per bestelling. Vanaf een bestelbedrag van €150 is de verzending zelf gratis!,