Online uw aircoverdamper kopen

Airco verdamper vervangen?


 Toets u kenteken in om direct bij de airco-verdamper van uw auto te komen:

Maak een keuze uit onze automerken:

Verdamper

De airco verdamper zorgt ervoor dag het vloeistofwormige koudemiddel omgezet wordt naar een gasvorm. Dit gebeurt omdat er warmte aan de omgeving lucht wordt onttrokken. Zo kunt u de koude lucht het interieur binnen krijgen.

Verdamper bestellen

Bij EasyCarParts koopt u een verdamper van het merk Nissens. Nissens is een fabrikant van koelingdelen van een zeer hoogwaardige kwaliteit. Via het kenteken komt u altijd de juiste koelingdelen terecht voor uw auto. 48 uur na uw bevestiging wordt uw bestelling aangeboden bij de transporteur.

Verdamper monteren

Het monteren van een verdamper is vakwerk. Vaak zit deze verborgen in het dashboard. Daarnaast is voor het afvullen van het systeem speciale apparatuur nodig. Via de montage partners van EasyCarParts kunt u dit professioneel laten doen. Er is altijd een montage bedrijf bij u in de buurt.

Levering

En ook over de levering hoeft u zich geen zorgen te maken. Uw bestelling wordt op het gewenste adres afgeleverd door PostNL of Trans-Mission. Wanneer u niet thuis bent op moment van aflevering wordt het pakket de volgende dag simpelweg opnieuw aangeboden.
De verzendkosten binnen Nederland bedragen slechts vanaf €4,95. Voor België bedraagt dit vanaf €6,95 per bestelling. Vanaf een bestelbedrag van €150 is de verzending zelf gratis!