Betalen met PayPal

Betalen met PayPal

Paypal is een betalingssyteem, je kunt het zien als een extra bankrekening die je hebt naast je reguliere bankrekening.
Bij Paypal moet je dus ook een rekening openen, alleen krijg je geen bankrekeningnummer maar wordt de Paypal rekening gekoppeld aan jouw email adres. Paypal heeft ook geen fysieke kantoren en ook geen geldautomaten, je gebruikt Paypal uitsluitend voor online betalingen.
Aanmelden is heel eenvoudig, ga naar de Nederlandse website van Paypal, www.paypal.nl, en volg de eenvoudige instructies.
Als je de eerste aanmelding hebt gedaan krijg je een email van Paypal, waarin wordt bevestigd dat je een Paypal account hebt, vervolgens kun je de Paypal account koppelen aan een bestaande Nederlandse bankrekening, hiervoor maakt Paypal 2 bedragen aan je over van enkele eurocenten, die vind je terug op jouw bankafschrift of in het online rekeningoverzicht van jouw bankrekening (hou die dus goed in de gaten!).
Bij die bedragen vind je een omschrijving met een cijfercode die je nodig hebt om de aanmelding helemaal in orde te maken, ga weer naar de website van paypal en volg de instructies op, je vult de codes in waar het hoort en dan ben je klaar!