Online bobine kopen

Bobine vervangen?


 Toets u kenteken in om direct de bobine voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Bobine kapot?

De bobine is een transformator die gebruikt wordt in het ontstekingssysteem van alle mengselmotoren. Deze zet de spanning van uw auto accu van 12V om in een hoge spanning. Deze hoge spanning is afhankelijk van uw motor 20.000 tot 30.000 volt. Dergelijke spanning is nodig om een bougie een vonk te laten genereren.

Bij de nieuwe motoren zit de bobine direct op de bougie gemonteerd. Elke cilinder heeft op die manier een eigen bobine. Bij oudere systemen is dit vaak niet zo. Dan zit er 1 bobine die door middel van bougiekabels verbonden is met de bougies.

Beste merken voor uw bobine

Bij EasyCarParts hebben we 20 jaar ervaring in deze sector. Daardoor kunnen wij u uitsluitend kwalitatieve producten aanbieden. In ons assortiment zitten dan ook de beste merken ter wereld. Dit zijn merken zoals Bosch, Febi en Beru. Wij hopen u daarmee optimaal te kunnen bedienen.

Levering van de bobine voor uw auto

Over de levering van uw pas aangekochte bobine hoeft u zich geen zorgen te maken. TNT post of Trans-Mission zorgt ervoor dat uw pakje snel en veilig bij u thuis geleverd wordt. Bent u niet thuis op het moment van levering? Geen probleem, dat bieden onze partners dit de volgende dag nogmaals bij u thuis aan. Bent u dan opnieuw niet thuis, dan heeft u maar liefst 3 weken de tijd om uw pakje op te halen in het dichtstbijzijnde postkantoor!

De verzendkosten voor Nederland bedragen slechts vanaf €4,95 en voor België vanaf €6,95. Vanaf een bestelbedrag van €150 is uw levering zelf helemaal gratis!

Bobine vervangen

U hoeft de bobine niet zelf in uw auto te monteren. Daarvoor zorgen onze erkende partners verspreidt over heel Nederland. U kunt bij hen terecht voor de plaatsing van al uw onderdelen gekocht bij EasyCarParts. Uw auto is bij hen in veilige handen!