Online bougiekabel kopen

Bougiekabels vervangen?


Toets u kenteken in om direct de bougie kabel voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Bougiekabel

Bougiekabels zorgen voor de transport van de vonk. De bobine geeft via de stroomverdeler en deze kabel de vonk door aan de bougie. De ontstekingsmodule zorgt ervoor dat de aansturing juist is. Bij EasyCarParts koopt u bougiekabels van Bosch of Beru.

Bougiekabel kopen

Het bestellen van een bougiekabel(set) is bij ons heel eenvoudig. In enkele klikken komt u tot het overzicht waarna u gewoonweg bevestigd. Wij leveren sets van Beru en Bosch. Maximaal 48uur later vertrekt uw bestelling uit ons magazijn! De betaling gebeurt trouwens in een veilige omgeving gewaarborgd door Ogone.

Bougiekabels vervangen

Voor de montage van uw aangekochte onderdelen kan u terecht bij een van onze erkende partners. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de correcte plaatsing ervan. Uw ontstekingsdelen kunnen probleemloos gemonteerd worden bij een van onze partners in uw stad of regio.

Levering van uw bougiekabels

En ook over de levering van uw goederen hoeft u zich geen zorgen te maken. Deze worden netjes bij u thuis afgeleverd door PostNL of Trans-mission voor de zwaardere pakketen. De verzendkosten bedragen slechts vanaf €4,95 in Nederland en vanaf €6,95 voor België. Vanaf een bestelbedrag van €150 zijn uw verzendkosten zelf gratis!