Brandstoffilter online kopen

Brandstoffilter

Het brandstoffilter haalt schadelijke deeltjes uit de brandstof. Die deeltjes zouden schade kunnen aanbrengen aan injectoren en verstuivers. Ook zouden ze op termijn verstoppingen kunnen veroorzaken. Om deze redenen is het dan ook belangrijk het filter tijdig te vervangen. 

Brandstoffilter van uw auto vervangen?


 Toets u kenteken in om direct het brandstoffilter van uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Werking

Vanuit de brandstoftank wordt de brandstof door de opvoerpomp richting de motor geleid. Bij het filter aangekomen zullen alle deeltjes die niet welkom zijn tegen gehouden worden, zodat een zuiverdere brandstof richting de motor zal gaan. Dit zorgt ervoor dat de prestaties van de motor optimaal zijn. Tegenwoordig leveren de motoren hogere vermogens. Niet goed gefilterde brandstof zal de prestaties doen afnemen.

Het brandstoffilter vervangen

Het vervangen van het filter is over het algemeen niet moeilijk maar het vergt toch enige handigheid. In veel gevallen is er ook wat extra kennis nodig. Dit scheelt per auto. Online onderdelen kopen heeft als grote voordeel dat dit veel goedkoper is dan in een offline leverancier. Het nadeel is natuurlijk dat u deze zelf zal moeten monteren. Maar niet bij EasyCarParts.

Wij hebben erkende montage bedrijven over het hele land waarbij u terecht kunt voor de vervanging van uw brandstoffilter. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de correcte montage ervan. Er zit zeker een bedrijf bij u in de stad of in uw regio!

Bestellen

Onderdelen bestellen bij EasyCarPart is eenvoudig te voltooien. Ook de betaling verloopt over een veilige verbinding, verzorgd door Ogone. ECP levert de merken Bosch en Mann filters. Binnen 48uur verlaat uw bestelling ons depot. Daarna wordt deze eenvoudigweg voor uw deur afgeleverd door PostNL of Trans-Mission.

Verzendkosten binnen Nederland bedragen slechts vanaf €4,95 en voor België vanaf €6,95. Vanaf een bestelbedrag van €150 is uw verzending zelf gratis!

Zie ook: