Brembo remblokken online bestellen

Remblokken vervangen?

Kijk voor meer informatie over remblokken.

Of toets uw kenteken in om direct de Brembo remblokken voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

De upgrade binnen het bereik van elke auto.

Ontworpen en getest voor overwegend prestatiegericht straat gebruik, vertegenwoordigen Brembo remblokken het eerste upgrade niveau voor elke remsysteem. Deze producten zijn gemaakt voor bestuurders met sportieve ambities en, meer in het algemeen, voor iedereen die het potentieel van hun auto wil maximaliseren.
Deze remblokken beschikken over niveaus van productie kwaliteit en geavanceerde materialen die alleen Brembo kan bieden. Zij bieden uitstekende prestaties zelfs zonder warming-up en bij lage snelheden, dankzij een specifieke wrijvingsmateriaal dat zorgt voor een constante weerstand bij elke temperatuur. Naast verbeterde prestaties, zorgt dit materiaal ook voor een uitstekend laag geluidsniveau en verminderde de slijtage aan de remschijf en remblok.

Uitstekende prestaties in alle situaties.

Brembo remblokken bieden ook uitzonderlijke rem pedaal precisie, voor totale controle van de remkracht. Terwijl ze het beste werken bij een temperatuur tussen 200 en 300 °C, ze kunnen veel hogere temperaturen weerstaan - maximaal 600 °C- en zijn ontworpen voor zowel superlatieven prestaties en bevredigend niveau van comfort. Dit zijn dus de ideale remblokken voor bestuurders die vraag het beste van hun remmen, zelfs tijdens het dagelijks gebruik, en zijn zelfs meer effectief als gebruikt in combinatie met de juiste Brembo schijven.

Bestel gemak

Om het u zo makkelijk mogelijk te maken tijdens het internetwinkelen, hoeft u enkel het kenteken van u auto in te voeren. U wordt direct doorgeleid naar de pagina met Brembo-remblokken en -remschijven voor uw auto.
Bij elk product wordt de te verwachten levertijd vermeld. Met enkele klikken hoeft u enkel nog uw gegevens in te voeren die wij nodig hebben om uw bestelling te kunnen verwerken en klaar is uw bestelling bij EasyCarParts.
Tevens kunt u na uw order inloggen om de status te zien. Zodra uw bestelling is verzonden vindt u daar ook de track & trace informatie.