Brembo remschijven online bestellen

Remschijven vervangen?

Kijk voor meer informatie over remschijven.

Of toets uw kenteken in om direct de Brembo remschijven voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Remschijven van Brembo

Betrouwbaar op de weg, superieure op het circuit.
De schijven van Brembo zijn ideaal voor liefhebbers die gebruik maken van hun voertuigen voor normaal weggebruik zowel voor meer prestatiegericht rijden. Deze schijven combineren hun geavanceerde kenmerken, de voordelen in termen van duurzaamheid van de beste straat schijven met superieure prestaties geschikt voor gebruik van elke rijstijl.

Meer flexibiliteit en duurzaamheid, bij alle temperaturen.

Voor grotere veelzijdigheid en het verhogen van hun vermogen om extreme stress te weerstaan, zijn Brembo remschijven gemaakt van gietijzer hoog koolstofgehalte voor verbeterde thermische en mechanische weerstand.
Elk Brembo product is ontworpen voor specifieke prestatie-vereisten. De schijven zijn speciaal ontworpen om thermische vervorming en kromtrekken van de schijf, zelfs in de meest ernstige bedrijfsomstandigheden, te minimaliseren.

In het oog springende design en totale compatibiliteit.

Alle de schijven van Brembo zijn verzinkt, dat verbetert het voorkomen van corrosie en ook geeft de auto een agressievere look.
Ondanks hun exclusieve kenmerken, blijven de Brembo remschijven dezelfde afmetingen behouden van de originele remschijven af-fabriek en zijn volledig compatibel met de standaard remklauwen, wielen en andere onderdelen van het voertuig, en zijn ook eenvoudig te installeren. Echter, alle hoge prestaties Brembo schijven zijn duurzamer en bieden meer comfort als deze gebruikt worden in combinatie met Brembo remblokken.

Bestellen

Brembo remschijven zijn bij EasyCarParts makkelijk te bestellen.
Door enkel uw kenteken in te voeren wordt u direct doorgeleid naar de juiste pagina. Tevens wordt bij elk product de verwachte levertijd vermeld.
Alleen zo kunt u genieten van het comfort van het winkelen vanuit uw luie stoel.