Online EGR klep kopen

EGR klep

Door de EGR-klep zal er een bepaalde hoeveelheid uitlaatgassen terug in de verbrandingskamer(s) worden gebracht. Deze gassen worden vermengd met de aangezogen lucht die nodig is voor een goede verbranding van de diesel/benzine. Daardoor zal het zuurstofgehalte (en ook de lambdawaarde) van het verbrandingsmengsel gaan dalen.

EGR-klep van uw auto vervangen?


Toets u kenteken in om direct de EGR-Klep voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Voordelen

Dit zal resulteren in een meetbare lagere uitstoot van stikstofoxiden, de zogenaamde NOx. Het kan de NOx uitstoot tot 30% gaan verminderen!

Nadelen

Minder NOx zal de uitstoot van roet gaan verhogen. Maar door het gebruik van roetfilters kan dit nadeel worden opgevangen.

Ook zal het gebruik van een EGR-klep leiden tot een grotere vervuiling van het inlaatsysteem van de motor. Dit kan leiden tot schade aan de motor.

Onderdeel vervangen

Zoals bij vrijwel alle onderdelen in de motor van een auto is het na een aantal kilometers aangeraden om de klep te vervangen. Ook gewoon reinigen kan een tijdelijke hulp zijn. Wanneer de klep echt defect is zal uw probleem natuurlijk enkel verholpen worden door de aankoop van een nieuwe.

EGR klep kopen

Bij EasyCarParts kan u voor vrijwel elke auto een nieuwe EGR-klep kopen. Van Renault, over Opel tot Mercedes. Ieder automerk komt in ons gamma aan bod.

Door eenvoudigweg uw kenteken in te geven, of uw wagen te selecteren bent u zeker dat u de juiste klep koopt. Zo zal u achteraf zeker geen problemen hebben bij de montage of het gebruik ervan.

Montage

Een EGR-klep vervangen is niet voor iedereen weggelegd. Daarom werkt EasyCarParts samen met een aantal professionele garage bedrijven. Zo hoeft u zich al geen zorgen te maken over de correcte plaatsing ervan. Er is zeker een erkende partner bij u in de stad of regio waar u terecht kunt.

Levering

En ook over de levering van uw pas aangekochte product hoeft u zeker niet wakker te liggen. Na betaling in een veilige omgeving (gewaarborgd door Ogone) zal uw levering onze opslagplaats na maximaal 48uur verlaten! Die zal daarna aan huis geleverd worden door PostNL of Trans-Mission.