ERA auto revisiedelen

Wat is re-manufacturing?

In de vakliteratuur bestaan er vele definities van re-manufacturing. Het eerste rapport over re-manufacturing, dat in 1998 door R. Lund gepubliceerd werd, omschrijft het als ´… een industrieel proces waarbij versleten onderdelen gereviseerd en hersteld worden tot ze weer zo goed als nieuw zijn. In een reeks industriële processen in een fabrieksomgeving wordt een afgedankt product volledig gedemonteerd. De bruikbare onderdelen worden schoongemaakt, gereviseerd en hersteld, en opgenomen in de voorraad. Daarna wordt het product opnieuw in elkaar gezet met de oude onderdelen (en nieuwe waar nodig). Het resultaat is een onderdeel dat een verwachte levensduur heeft en prestaties levert die gelijkwaardig of soms zelfs beter zijn dan het oorspronkelijke nieuwe product.

Onderdelen bestellen

Toest uw kenteken in om direct de auto-onderdelen voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

ERA producten

Waarom re-manufacturing?

In 2001 beseften de oprichters van ERA Benelux® dat re-manufacturing niet alleen de sleutel tot succes was voor het nieuwe bedrijf, maar ook een manier om bij te dragen tot het behoud van ons milieu en de toekomst van onze kinderen.

De laatste jaren hebben steeds meer onafhankelijke bedrijven op de onderdelen markt, zoals ERA Benelux, zich ervoor ingezet om zoveel mogelijk producten te reviseren en de verdeling van nieuwe producten te beperken. De redenen die de belangrijkste autofabrikanten hiervoor aanhalen, zijn uiteenlopend, maar ze zijn het er allemaal over eens dat het opnemen van gereviseerde onderdelen in hun productportfolio getuigd van zakelijk inzicht. Ongeacht of het product afkomstig is van IAM- of OE-fabrikanten, betekend dit dat de consument zijn ecologische voetafdruk vermindert telkens hij een gereviseerd product koopt.

Waarom superieure normen?

ERA Benelux® verwacht van haar toeleveranciers dat ze voldoen aan de bovenvermelde definitie van re-manufacturing. We voeren regelmatig audits uit om een minimale kwaliteitsnorm te verzekeren, en maken gebruik van specifieke productie- en testprocedures om een superieure norm te behalen.

ERA producten bestellen bij EasyCarParts

Bij EasyCarParts is bestellen een eenvoudige klus.
Door simpel uw kenteken in te voeren, komt u direct bij het onderdelen menu voor uw auto. Alle delen die getoond worden zijn geschikt voor uw auto. Door de delen in de winkelwagen te plaatsen hoeft u enkel nog te bevestigen om vervolgens een van de vele betaalwijzen te selecteren.
Door een uitgekiend bestel- en verwerkingsproces kunnen we uw bestelling snel verzenden.
PostNL en Trans-mission zorgen ervoor dat uw bestelling vakkundig wordt afgeleverd.