Auto expansievat online kopen

Expansievat vervangen?


 Toets u kenteken in om direct bij de expansievat van uw auto te komen:

Maak een keuze uit onze automerken:

Expansievat

Bij een gesloten koelsysteem in de auto maakt men gebruik van een expansievat. Deze zorgt ervoor dat bij een hoge druk de lucht bovenin samengedrukt kan worden. Bij oudere systemen werd bij een hogere druk koelvloeistof langs de vuldop geloosd. Het gesloten systeem kan via de vuldop nog steeds lozen. Dit zal echter alleen in extreme gevallen of bij problemen met de motor gebuikt worden.

Vervangen

Het expansievat is meestal van plastic. Deze kan door ouderdom gaan scheuren. Dit is een reden voor vervanging. De druk die in het systeem optreedt, zorgt er voor dat het kookpunt hoger ligt dan in een drukloos systeem.

Bestellen

Een expansievat bestellen is niet moeilijk. Via het kenteken nummer komt u direct in het onderdelen menu van uw auto. Het juiste onderdeel is zo snel gevonden. Het afrekenen gebeurt in een veilige omgeving beheert door Ogone. Binnen 48 uur na uw bestelling wordt uw order bij de transporteur aangeboden.

Montage werkplaats

Mocht u de reparatie door een professioneel laten doen zit u bij EasyCarParts goed. Via de landelijke database vindt u snel een garage in de buurt die u verder wil helpen met reparatie van uw auto. Door een snel groeiend aantal zit er altijd een in uw regio.

Levering

Alle bestelde onderdelen kunnen bezorgd worden. Voor vanaf €4,95 worden alle delen binnen Nederland gebracht. Voor vanaf €6,95 naar België en de rest van de EU. Bestellingen boven de €150 betalen geen verzendkosten.