Febi onderdelen bestellen

Febi

Met het topmerk FEBI heeft EasyCarParts.nl één van de meest aansprekende merken in huis op het gebied van auto-onderdelen. Niet voor niets is FEBI een top product als het gaat om kwaliteit gelijkwaardig aan het origineel. Naast een kwalitatief zeer hoogwaardige range onderdelen bieden we u met het merk FEBI een compleet assortiment.

Maak een keuze uit onze automerken:

Altijd een stapje voor

Altijd een stapje voor Als trendsetter op de independent aftermarket is het doel van febi bilstein,steeds bij de eersten op de markt te horen die nieuwe producten in het eigen assortiment opnemen. Daarbij zijn wij niet enkel leverancier, maar leveren wij als fabrikant met onze oplossingen „Made in Germany“ ook eigen impulsen voor de markt. Deze verscheidenheid aan producten is ook terug te vinden in ons febiplus-programma.

Onze eis: een sterk programma in topkwaliteit

De febi Car Division biedt voor alle gangbare Duitse, Franse, Italiaanse, Zweedse en Aziatische voertuigtypes de passende onderdelen in een overtuigende eerstemontagekwaliteit. Van de besturings-, motor-, rem-, onderstel- en wielbevestigingstechniek tot en met de elektrische onderdelen van de auto – met meer dan 20.000 onderdelen in het assortiment vindt u bij febi precies het onderdeel dat u nodig heeft.


Stuurtechniek- grotere veiligheid dankzij kwaliteit

Stuurdelen : een heel gevoelig thema. Als een wagen van de weg raakt, dan kan dat voor de bestuurder fatale gvolgen hebben.Daarom moeten stuurdelen honderd procent veilig en betrouwbaar zijn, en met de grootste zorg vervaardigd worden.

Febi bilstein aanvaardt hier geen compromissen. Materiaalkwaliteit en precisie zijn een absolute must.

Wij zorgen ervoor dat onze stuurdelen exact passend zijn voor de resp. voertuigtypes.

Motortechniek – voor de juiste drive

De motor geldt als het belangrijkste deel van een voertuig, omdat deze niet alleen staat voor topprestaties wat betreft vermogen en koppel, maar ook voor gering verbruik en lage emissies. Moderne motoren zijn precisiewerk – net als elk afzonderlijk onderdeel.

Op het gebied van motortechniek bieden wij een omvangrijk onderdelenprogramma voor personenwagens – passend voor Duitse, Franse, Italiaanse en Aziatische voertuigen. 
 • Motorsmering
 • Motorregeling
 • Motorophanging
 • Motorkoeling
 • Brandstofinstallatie
 • Brandstofbereiding
 • Motorafdichting

Chassistechniek personenwagens – met febi in het juiste spoor.

Een defect chassis vormt een groot veiligheidsrisico – de voertuigen kunnen door afgeschuurde bandenprofielen het contact met de grond verliezen, in het ergste geval kan het loskomen en zware ongelukken veroorzaken.


Veiligheid in iedere situatie

Om ervoor te zorgen dat een stabiele wegligging ook in netelige situaties behouden blijft, moeten alle ingebouwde chassisdelen aan de hoge eisen voldoen die aan een precieze en hoogwaardige fabricage gesteld worden. De nodige rem- en stuurveiligheid kunnen hierbij alleen door precies passende kwaliteitsonderdelen worden gegarandeerd – voor meer rijcomfort, rijveiligheid en rijdynamiek.

Febi biedt u een ruim assortiment aan veiligheidsrelevante chassiscomponenten dat continu uitgebreid wordt : van veerpootlagers, verbindingsstangen, stabilisatoren tot en met wiellagers en stuurwielen.

Elektrische onderdelen voor personenwagens – op naar de toekomst

Nu al is er in de auto bijna geen gedeelte, dat zonder elektronica functioneert. Het aantal ingebouwde elektronische componenten groeit gestaag en maakt voertuigen tot hightechauto's – veiliger, comfortabeler, gemakkelijker en milieuvriendelijker. En het gaat verder: voor 2015 zal de toegevoegde waarde van elektronische componenten in voertuigen tot 40 procent oplopen.

Uitstekende kansen voor u om van deze groei te profiteren.
Op elektronisch gebied biedt febi een dynamisch groeiend assortiment onderdelen in eerstemontagekwaliteit, passend voor alle Europese en Aziatische voertuigen. In ons programma zijn kwaliteitsonderdelen opgenomen, o.a. voor motorelektronica, carrosserie, remmen, het reinigen van ruiten, verwarming en ventilatie. Ontdek het assortiment van febi : 
 
 • Motorelektronica: luchtmassameters, bobines, sensoren voor kruk- en nokkenas, inspuitstukken, lamdasondes
 • Carrosserie: stuurarmschakelaars, lichtschakelaars, raambedieningsmechanismen, remlichtschakelaars
 • Remmen: ABS-sensoren, slijtage-indicatoren
 • Reinigen van ruiten: ruitensproeierpomp, wissermotoren, ruitensproeiers
 • Verwarming en ventilatie: ventilatormotoren, voorschakelweerstandselementen ventilator, radiatorventilatoren

Remtechniek personenwagens – spelen op safe

Als het erop aankomt, telt bij het remmen iedere centimeter. Des te belangrijker is het, dat alle ingebouwde remonderdelen door hun uitstekende productkwaliteit aan de dagelijkse en buitengewone eisen voldoen. Onafhankelijk van de fabrikant en het type – remonderdelen van febi worden altijd met de hoogste precisie en overtuigend nauwkeurig passend vervaardigd.

Veiligheid als het erop aankomt
Ons omvangrijk remtechniekassortiment biedt u het volledige pakket aan veiligheidsrelevante remonderdelen, van remvoeringen en remslangen tot en met remschijven en wielremcilinders. De veiligheid heeft daarbij altijd de eerste prioriteit. En dat al vanaf de eerste remsituatie. Warmtebehandeling van de remvoeringen maakt het inrijden van de gerepareerde remmen volledig overbodig.Bekijk hier het overzicht van al onze aangeboden producten:

Safety first! – wielbouten zijn veiligheidsonderdelen

Ook nu nog komt het voor dat bij wielbouten van mindere kwaliteit corrosie en groeven ontstaan op ondersteuningspunten. Daarom moeten de wielbouten telkens bij het verwisselen van een band gecontroleerd en evt. vervangen worden. Roest en vervormingen aan wielbouten zijn ondubbelzinnige veiligheidsrisico's! Niet alleen bij verlies, diefstal of de aanschaf van velgen moeten er nieuwe wielbouten worden gebruikt. Wielbouten moeten altijd met een momentsleutel en het voorgeschreven draaimoment worden vastgedraaid.

Originele febi wielbouten kenmerken zich door correcte afmetingen, uitstekende montage-eigenschappen en een gelijkblijvende voorspantijd. De keuze aan wielbouten voor aluminium of stalen velgen en voor bijna alle voertuigtypes is enorm groot. Wij hebben ook wielmoeren en wielbouten met diefstalbeveiliging in ons programma.

 

Febi filters

Febi is een top fabrikant als het gaat om pasvorm en kwaliteit. Zo biedt Febi een range filters dat u eenvoudig via het kenteken van uw auto vindt in onze webshop.

Of maak een keus voor meer informatie:

Febi aandrijfdelen

FEBI plus

 • geleidingstrechter
 • deurgreep
 • portierhouder
 • kruiskoppelingen
 • klep voor brandstoffilter
 • ventilatormotoren
 • ventilatorschakelaar
 • olieaftapschroeven
 • olieniveaumeter
 • lichtschakelaar

Interieur