Online uw fuseekogel bestellen

Fuseekogel vervangen?

Toets u kenteken in om direct de fuseekogel voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Fuseekogel

De fuseekogel tussen de draagarm en het fuseelichaam gemonteerd. Het kogelgewricht zorgt ervoor dat alle bewegingen in de wielophanging opgevangen worden. De fuseekogel is niet te verwarren met de stuurkogel. Hoewel de werking hetzelfde is.

Wanneer vervangen

Zodra een fuseekogel aan vervanging toe is, is het verstandig deze zo snel mogelijk te vervangen. Zou deze losschieten, is het leed niet te overzien. De uitlijning is na vervanging niet meer optimaal. Deze zal dus opnieuw afgesteld moeten worden.

Fuseekogel bestellen

Door onze meer dan 20 jaar ervaring in de branche, kunnen wij u altijd helpen aan de juiste onderdelen. Door uw kenteken in te voeren komt u in de menuboom op productgroep gesorteerd. PostNL en Trans-Mission zorgen ervoor dat uw bestelling snel wordt afgeleverd. Binnen 48 krijgen zij uw bestelling aangeboden ter verwerking. Binnen Nederland kost dit vanaf €4,95. Naar België en de rest van de EU vanaf €6,95. Boven de €150 betaalt u geen transportkosten.

Montage

Mocht u uw bestelling liever niet zelf monteren is dit geen probleem. EasyCarParts biedt een landelijk netwerk met garages die dit graag voor u doen. Het aantal groeit snel. Zo zal er altijd een bedrijf in uw regio te vinden zijn.