Online kachelradiateur kopen

Kachelradiateur vervangen?


 Toets u kenteken in om direct bij de kachelradiateur van uw auto te komen:

Maak een keuze uit onze automerken:

Werking

De warmte van de motor wordt afgegeven aan de koelvloeistof. De koelvloeistof wordt rond gepompt door de waterpomp. De kachelradiateur zorgt ervoor dat warmte afgegeven wordt aan de langsstromende lucht het interieur in. Door kleppen in het dashboard kun je warme en koude lucht mengen waardoor de temperatuur geregeld kan worden.
 

Vervangen

Een kachelradiateur is een kwetsbaar onderdeel. In zijn leven wordt hij blootgesteld aan hoge en zeer lage temperaturen. Naarmate de radiateur ouder wordt kan hij gaan lekken.

kachelradiateur bestellen

Bij EasyCarParts koopt u een kachelradiateur van Febi of Nissens. Beide topmerken met een goede reputatie op het gebied van kwaliteit. Door simpel uw kenteken in te voeren komt u via het onderdelen menu bij de juiste onderdelen.

Kachelradiateur monteren

Het monteren van een kachelradiateur is niet altijd even makkelijk. Maar geen probleem! Bij EasyCarParts laat u hem monteren door een garagebedrijf dat ingeschreven in onze database. Door een groeiend aantal zit er altijd wel een in uw buurt of regio.

Levering

Ook het afleveren van uw auto-onderdelen is geen probleem. Via PostNL of Trans-Mission gebeurt dit zeer vakkundig en snel. Voor vanaf €4,95 levert ECP door heel Nederland. Voor vanaf €6,95 naar België en de rest van de EU. Boven de €150 betaalt u geen verzendkosten!