Online koplampen kopen

Koplamp van uw auto vervangen?

 
Toets u kenteken in om direct de koplampen voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Koplampen

Koplampen zijn er in alle verschillende vormen en kleuren. Zo bent u in staat om uw wagen een persoonlijke stijl te geven. Naast imitatie koplampen hebben we ook originele koplampen van HELLA, BOSCH en VALEO leverbaar.

LED autoverlichting

Tegenwoordig is led verlichting een veelvoorkomend fenomeen. De led dagrijverlichting kan geïntegreerd zijn met de koplampen of kan zich afgescheiden bevinden onder de koplampen. Door het gebruik van dit soort verlichting bekomt u een mooi optisch resultaat. Maar ook een betere zichtbaarheid waardoor u veiliger de weg op kan. Leds gaan ongeveer 30 keer langer meer dan een gewone halogeenlamp. Dat is handig wanneer deze lamp moeilijk te bereiken/vervangen is. Ook levert dit soort lampen een zeer hoog rendement. Bijna 96% van de gebruikte stroom wordt hierbij omgezet in licht. Terwijl bij andere lampen dit soms maar een 10% bedraagt. Dit zorgt ook voor een reductie in het brandstofverbruik.

Ruime keus in merk en kwaliteit

Voor elk wat wils. Dat is de gedachte. Zo hebben we niet alleen een budget koplamp voor diegene die kosten willen besparen. Ook merkverpakkingen van bijvoorbeeld Hella, Valeo, Magneti Marelli en Bosch worden aangeboden bij EasyCarParts. Zo koopt u een originele koplamp, maar dan voor een scherpere prijs.

Levering van uw koplampen

En ook over de levering van uw goederen hoeft u zich geen zorgen te maken. Deze worden netjes bij u thuis afgeleverd door PostNL of Trans-mission voor de zwaardere pakketen. De verzendkosten bedragen slechts vanaf €4,95 in Nederland en vanaf €6,95 voor België. Vanaf een bestelbedrag van €150 zijn uw verzendkosten zelf gratis!

Uw autoverlichting bestellen

Het bestellen van een komlamp(set) is bij ons heel eenvoudig. In enkele klikken komt u tot het overzicht waarna u gewoonweg bevestigd. Maximaal 24 uur later vertrekt uw bestelling uit ons magazijn! De betaling gebeurt trouwens in een veilige omgeving gewaarborgd door Ogone.

Montage van de koplampen

Voor de montage van uw aangekochte koplampen kan u terecht bij een van onze erkende partners. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de correcte plaatsing ervan. Uw autoverlichting kan probleemloos gemonteerd worden bij een van onze partners in uw stad of regio.