Online luchtmassameter kopen

Luchtmassameter kapot?

Een luchtmassameter is bedoeld om de hoeveelheid aangezogen lucht te meten. Deze lucht zal daarna terechtkomen in de verbrandingskamer(s). Deze meting wordt doorgegeven aan de motormanagement computer (ECU) die zal zorgen voor een optimale verbranding. Gaat de luchtmassameter kapot, dan zal de motor niet lekker lopen en geen vermogen leveren.

Luchtmassameter van uw auto vervangen?


 Toets u kenteken in om direct de luchtmassameter voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Werking

De meting wordt volledig elektronisch uitgevoerd aan de hand van een hittedraad binnenin de meter. Deze is geplaatst in de aangezogen luchtstroom. De hittedraad wordt op temperatuur gebracht en hoe groter de luchtstroom hoe meer de draad afkoelt.

Deze afkoeling wordt door de sensor herkend en dit signaal zal doorgegeven worden aan de ECU. Samen met de gegevens van de lambda sonde en andere factoren, zal de ECU een optimale verbranding nastreven.

Luchtmassameter kopen

Bij EasyCarParts hebben wij luchtmassameters van BOSCH en Febi. BOSCH luchtmassameters zijn vaak origineel gemonteerd. Op die manier bent u zeker van de kwaliteit van uw aangekocht product.

Door simpelweg bovenaan links uw kenteken in te geven kan u onmiddellijk de juiste luchtmassameter zien voor uw wagen. Ofwel zoekt u deze manueel via onze handige filterfunctie.

Bestel nu uw luchtmassameter voor de beste prijs!

Montage

Online kopen heeft als voordeel veel goedkoper te zijn dan bij de offline dealer. Maar het grote nadeel is dat het gekochte onderdeel op de goede plaats moet terechtkomen. Het is soms niet makkelijk om het onderdeel zelf te monteren.

Daarom kunt u als klant van EasyCarParts terecht bij een aantal professionele garage bedrijven. Zo bent u zeker van de juiste montage van uw luchtmassameter. Er is zeker een erkende partner in uw stad of regio die u graag verder helpt!

Levering

Ook over de levering van uw aangekochte onderdeel hoeft u zich geen zorgen te maken. PostNL of Trans-Mission zorgt ervoor dat uw pakket aan huis geleverd wordt. De verzendkosten binnen Nederland bedragen slechts vanaf €4,95 en voor België vanaf €6,95. Vanaf een bestelbedrag van €150 is uw levering zelf gratis!