Olie en brandstof additieven bestellen

Vervuiling

De prestaties van uw motor zijn mede afhankelijk van de mate aan vervuiling in de motor. Denk hierbij aan de injectoren of verstuivers, afzetting van olieresten en de bijbehorende vervuiling en de doorstroming van het koelsysteem. Maar ook het dieselroetfilter wat langzaam maar zeker verstopt raakt door ophoping van roetdeeltjes.

Oplossing

EasyCarParts voorziet hierin voor een oplossing. Petromark® is een fabrikant van reinigings producten met een bewezen werking.
Als het gaat om het verwijderen van jarenlange afzetting van vuil, hars en vernisvorming. Maar ook het voorkomen hiervan. De uitstoot van schadelijke gassen zal verminderd worden, net als het brandstof verbruik. Beter voor milieu en portemonnee.

Inwendige reiniging

Ook in de motor kan er gereinigd worden. Door afzetting van sludge, gom, roest en vernisvorming worden prestaties minder en de slijtage gaat sneller. Door een toevoeging aan de motor olie voor het verversen kan in 10 minuten de binnenzijde van de motor bevrijdt worden van deze vervuiling. Hierdoor komen vastzittende zuigerveren etc. weer los.

Buitenkant schoonmaken

Ook aan de buitenkant is gedacht. Autoglym® heeft voor u de Engine & Machine Cleaner. Een geavanceerd biologisch afbreekbaar anti-corrosief middel, vrij van oplosmiddelen, krachtig en op waterbasis voor motoren, wielen en machines. Engine Cleaner lost razendsnel olie, vuil en verkeersaanslag van motoren van auto's en motorfietsen op.

Bestellen

Bestellen gaat eenvoudig. Door uw kenteken in te voeren of een selectie te maken van merk en type, vindt u direct de producten die u zoekt.
Via de product omschrijving vindt u meer informatie over de producten en een mogelijkheid om direct te bestellen. Door onze grote voorraad kunnen we snel leveren.


Maak een keuze uit onze automerken: