Nissens koelingdelen online bestellen

Maak een keuze uit onze automerken:

NISSENS Koelingdelen

Met het topmerk NISSENS heeft EasyCarParts.nl één van de meest aansprekende merken in huis op het gebied van koelingdelen. Niet voor niets is NISSENS een top product als het gaat om kwaliteit gelijkwaardig aan het origineel.

Kijk hieronder via uw kenteken of automerk en type voor de juiste delen voor uw auto.

NISSENS Radiatoren

Bij het ontwikkelen van Nissens radiatoren, benadrukt Nissens een sterk hoge koelcapaciteit en betrouwbaarheid. Als onderdeel van de productontwikkeling, worden een aantal tests uitgevoerd. Deze proeven omvatten druk impuls, thermische expansie, trillingen en corrosie. Zowel productie als proeven plaatsvinden in overeenstemming met de normen TS 16949 en OE.


NISSENS Condensors

Meer dan 85% van alle nieuwe auto's zijn uitgerust met een A/C of klimaat control. Natuurlijk biedt Nissens een breed scala van producten; zowel totaaloplossingen en reserveonderdelen. Een condensor is gevoelig voor onnauwkeurigheden in de plaatsing van de pijp die kan leiden tot lekken en verlies van koeling, juist daarom maakt Nissens gebruik van vaste feeder buizen zonder fouttolerantie in lengte, diameter en te buigen hoek.

NISSENS Droger / Filter

De droger absorbeert vuil en vocht om het koudemiddel in het aircosysteem schoon te houden, en het zorgt ervoor dat alleen koudemiddel wordt uitgevoerd bij de expansieklep. Op deze manier vermijdt u schade aan de compressor die het A/C systeem aandrijft. Uw airco systeem zal beter en langer functioneren zonder kostbare reparaties.
De droger is geplaatst op de condensor in de buurt van de uitlaat verbinding of net na de condensor. De droger moet altijd samen met de condensor worden vervangen! Nissens droger is een kwaliteitsproduct en waarborgt de duurzaamheid van uw aircosysteem.

NISSENS Verdampers

Nissens verdampers zijn ontworpen en vervaardigd voor een optimale warmte-uitwisseling. De warme lucht die de koelribben van de verdamper passeert, geeft zijn warmte af aan het koude middel in de verdamper.
Op hetzelfde moment, condenseert de luchtvochtigheid op het oppervlak van de verdamper, het water is verzameld en weggeleid samen met stof, pollen, enz.
Zoals de verdamper wordt blootgesteld aan zowel temperatuurschommelingen, hoge druk en vocht, is het belangrijk dat zowel het ontwerp als de productie rekening houden met deze factoren.

NISSENS Kachelradiators

De kachel krijgt haar warmte van de warme koelvloeistof dat circuleert in de koelsysteem van de motor en brengt het naar het interieur van de auto. Nissens kachels zijn gemaakt volgens onze strenge kwaliteitseisen.
Wij garanderen dat het product in het dashboard past en dat de juiste aansluitingen. Een controle test van Nissens verwarmingssystemen zal zorgen voor een lange levensduur en zodat er geen geur problemen ontstaan als gevolg van olie restanten of iets dergelijks. Alle producten zijn duidelijk gemarkeerd met een Nissen referentie nummer en een serienummer. Dit alles om een gegarandeerde kwaliteit te waarborgen
Alle producten van Nissens zijn zorgvuldig verpakt, dus het minimaliseren van het risico van transportschade. De verpakking is uitgerust met praktische handvaten.

NISSENS Koelventilators

Meeste ventilator fabrikanten leveren slechts een deel van de ventilator: bijvoorbeeld motor, vinnen, of lagers, terwijl een ventilator reparatie een tijdrovende en lastige klus is. Nissens levert volledige ventilatoren, klaar voor montage, en de ventilatoren passen perfect op Nissens radiatoren en OE radiatoren. Een Nissens ventilator past zelfs een aantal verschillende radiator modellen, en alleventilators zijn vervaardigd uit hoogwaardige materialen en getest als complete eenheden. Dit betekent dat de ventilator goed uitgebalanceerd is, en dat effect, functionaliteit en betrouwbaarheid gewaarborgd zijn.

NISSENS Intercoolers

Het doel van de intercooler is om de inlaatlucht naar de motor te koelen. Koele lucht neemt minder ruimte in beslag dan hete lucht, en dat laat meer ruimte voor brandstof in het mengsel van lucht en brandstof. Dit verhoogt het rendement van de motor effect zonder toenemend cilinder volume, dit biedt voordelen zoals lager brandstofverbruik en minder vervuiling. Nissens gamma van intercoolers beslaat meer dan 75% van de aftermarket voor personenauto's en vrachtwagens, en alle intercoolers zijn ontworpen en gebouwd om te voldoen aan strenge kwaliteitseisen van Nissens'.

NISSENS producten kopen

Het bestellen van Nissen koelingdelen is bij ons heel eenvoudig. In enkele klikken komt u tot het overzicht waarna u gewoonweg bevestigd. Maximaal 48uur later vertrekt uw bestelling uit ons magazijn! De betaling gebeurt trouwens in een veilige omgeving gewaarborgd door Ogone.

Montage van Nissens producten

Voor de montage van uw aangekochte koeldelen kan u terecht bij een van onze erkende partners. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de correcte plaatsing ervan. Uw Nissens producten kunnen probleemloos gemonteerd worden bij een van onze partners in uw stad of regio.

Levering van uw Nissens producten

En ook over de levering van uw goederen hoeft u zich geen zorgen te maken. Deze worden netjes bij u thuis afgeleverd door PostNL of Trans-mission voor de zwaardere pakketen. De verzendkosten bedragen slechts €7,95 in Nederland en €18 voor België. Vanaf een bestelbedrag van €150 zijn uw verzendkosten zelf gratis!