Online uw nokkenaspositiesensor kopen

nokkenaspositiesensor

De nokkenaspositiesensor meet de rotatie van de nokkenas. Deze meting is nodig om het toerental en het tijdstip van ontsteken te kunnen bepalen. Dit laatste gebeurt door een uitsparingen op de nokkenas waar de sensor op meet.

Nokkenaspositiesensor van uw auto vervangen?


Toets u kenteken in om direct de nokkenaspositiesensor voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

nokkenaspositiesensor bestellen

Bij EasyCarParts bestelt u altijd van de beste producenten van sensoren. Febi en Bosch behoren tot deze merken. Binnen enkele klikken komt u tot een orderbevestiging, en binnen 48 uur na uw bestelling wordt deze bij de transporteur aangeboden.

nokkenaspositiesensor vervangen

Het vervangen van deze sensor is niet altijd even makkelijk. Soms zit deze sensor op een lastige plaats gemonteerd. U kunt dit ook laten doen, dit is bij EasyCarParts geen probleem. Via een landelijk netwerk van montage bedrijven, bieden wij u deze mogelijkheid. Het aantal groeit nog steeds.

Levering

De levering van alle aangekochte onderdelen gebeurt via postNL of Trans-Mission. Binnen Nederland bedragen de verzendkosten slechts vanaf €4,95 voor België is dit vanaf €6,95. Vanaf een bestelbedrag van €150 is de levering zelfs volledig gratis!