EasyCarParts - De auto onderdelen website van Nederland

Welkom op de website van EasyCarParts.nl

EasyCarParts.nl is de uitgebreidste auto-onderdelen winkel van Nederland, met dezelfde service als in een fysieke winkel, maar dan tegen internetprijzen. Naast het assortiment van honderdduizenden artikelen biedt EasyCarParts.nl alle voordelen op het gebied van veilig betalen, montage, garantie, bezorging en het retourneren van artikelen.

Montage

Als U wenst kunt u de aangeschafte onderdelen laten monteren bij een van de aangesloten bedrijven door heel Nederland.

Veilig betalen

Bij EasyCarParts.nl betaald U op de veiligste manier. U kunt kiezen tussen iDeal, Afterpay, Maestro, Creditcard of PayPal. Het plaatsen en betalen van uw bestelling gebeurt altijd in een beveiligde internetomgeving. Veiliger betalen dan bij EasyCarParts.nl kan bijna niet.

Thuisbezorgd

EasyCarParts heeft een grote voorraad. Bij elk artikel in de shop staat de actuele voorraad en verzendmoment weergegeven. Elk voorraad artikel zal direct verzonden worden

Per bestelling in Nederland reken we slechts vanaf €4,95 of België vanaf €9,50 verzendkosten.
Daarnaast kun U uw bestelling overal laten bezorgen, dus ook op uw werk.
Als U wenst kunt u, op afspraak, de onderdelen ook afhalen in Roosendaal.

Retourservice

Het kan voorkomen dat een artikel uit ons assortiment niet bevalt. Natuurlijk proberen we dat zoveel mogelijk te voorkomen, maar gebeurt het toch dan kunt U het artikel binnen 14 dagen terugsturen. Na ontvangst van het artikel storten wij het bedrag aan U terug. Voor een aantal artikelen uit ons assortiment gelden aanvullende voorwaarden. Deze vind U in de algemene voorwaarden.

Garantie

Voor alle auto-onderdelen gelden de fabrieksgaranties. Deze voorwaarden zijn verschillend voor ieder artikel en worden, per post of e-mail, met je bestelling meegestuurd. Daarnaast komt het voor dat een artikel niet perfect wordt afgeleverd of dat het kapot gaat. In die gevallen gaan we zo snel mogelijk op zoek naar een passende oplossing.