Pierburg onderdelen online bestellen

Pierburg auto-onderdelen

Opgericht in 1909 in Berlijn als bedrijf in staal handel, begon de PIERBURG carburateur productie in 1928, en was bijna de enige leverancier voor alle Duitse en vele internationale auto en fabrikanten van motoren in deze sector.

Specialisten

PIERBURG heeft zich gespecialiseerd in de vermindering van milieu vervuiling, de luchttoevoer en uitlaatgas regeling. Decennia van ervaring en de uitgebreide innovatieve en erkende bevoegdheid rond de motor is PIERBURG in aanmerking gekomen voor een coherente ontwikkeling en vervaardiging van toekomstgerichte componenten, modules en systemen.
Steeds belangrijker in de ontwikkeling van de nieuwe generatie van motoren, de vermindering van brandstofverbruik en de vermindering van verontreinigende emissies wordt geassocieerd met de optimalisatie van prestaties, comfort en veiligheid.

Milieu oplossingen

PIERBURG biedt technologisch geavanceerde oplossingen. Als de DC motor aangedreven EGR regeling, de bypass ventiel of de vele versies van stappenmotoren. Al deze ontwikkelingen zal bijdragen tot een economisch en ecologisch evenwichtige auto.
Zoals in het verleden, is de toekomstige auto-techniek door PIERBURG ontworpen.

Onderdelen bestellen

Onderdelen voor uw auto bestellen is eenvoudig. Door uw kenteken in te voeren vind u direct het onderdelen menu voor uw auto. Actuele voorraad en levertijd staan bij elk onderdeel vermeld. Zo weet u zeker dat uw auto snel weer de weg op kan. PostNL vervoert de onderdelen. Kiest u voor PakjeGemak, dan haalt u uw bestelling op bij een lokaal postkantoor zodra u het uitkomt. Dit alles zorgt voor ene prettige koop ervaring.

Meer informatie

Kies een product voor meer informatie:

Onderdelen zoeken

Toets uw kenteken in en vind direct de onderdelen voor uw auto:

Maak een keuze uit onze automerken: