Online remblokken kopen

Remblokken vervangen?

Toets u kenteken in om direct de remblokken voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Remblokken

De remblok is een belangrijk onderdeel van de schijfrem. Het zorgt ervoor dat de auto tot stilstand komt bij het remmen. Doordat de remblokken tegen de remschijf drukken ontstaat er wrijving waardoor de auto vertraagt. Bij EasyCarParts bieden wij u verschillende types remblokken aan. Zo zijn er de gewone remblokken maar ook sport remblokken voor wanneer het ietsje meer mag zijn.

Remblokken voor prestaties

Bij normaal gebruik van de wagen heeft u genoeg met de standaard remblokken. Maar wanneer u liever een sportieve rijstijl hanteert dan beschikt u maar beter of de juiste remblokken. Deze remblokken zijn speciaal ontwikkeld voor betere prestaties op de weg. Meestal hebben deze remblokken ook een stuk minder last van slijtage dan standaard remblokken. Natuurlijk wanneer u er altijd sportief mee omgaat zullen deze onvermijdelijk ook geconfronteerd worden met slijtage.

Deze remblokken zullen ook beter presteren bij verschillende weersomstandigheden. Daardoor zal u altijd snel een noodstop kunnen maken. Nog een voordeel is dat bij deze remblokken het geluid beperkt wordt tot een minimum. Dit draagt dan weer bij tot een verhoogd rijcomfort.

Informatie over keramische remblokken.

Remblok merken

Bij EasyCarParts bieden we enkel de beste merken aan. Zo hebben we onder andere remblokken van Bosch. Bosch levert remmen aan heel veel Formule 1 teams en ‘sportieve’ autobouwers. We denken hierbij aan Ferrari, Porsche, Aston Martin en Lamborghini.

Maar ook remblokken van andere merken zoals Até zijn beschikbaar in ons assortiment.

Uw remblokken monteren

Voor de montage van uw net aangekochte remblokken kan u altijd terecht bij onze erkende partners over heel Nederland. Deze zullen met plezier uw remblokken monteren zodat u veilig de weg op kan.

Zie ook: