Online remmen kopen

Remdelen vervangen?

Toets uw kenteken in om direct de remdelen voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Meest gezocht:

Online remmen kopen

De rem is naast de motor zowat het belangrijkste onderdeel van een auto. Zonder geschikte rem wordt rijden nogal gevaarlijk en/of onaangenaam. Daarom is het belangrijk dat de aankoop van een rem goed overwogen is. Wij van EasyCarParts kunnen u daarbij helpen met onze 20 jaar ervaring in deze sector. Graag delen wij onze kennis met u en hopen u zo goed te kunnen bedienen. Wanneer u vragen heeft over de juiste keuze van uw remsysteem/remonderdeel aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Schijfremmen

Bij ons kunt u per automerk een aanbod online schrijfremmen terugvinden. Volledige sets, en ook aparte onderdelen zijn bij ons te verkrijgen. Remschijven en remblokken zijn daarbij de belangrijkste onderdelen. Kwaliteit dragen wij telkens opnieuw hoog in het vaandel.

Trommelremmen

Ook beschikken wij over een uitgebreid aanbod trommelremmen en onderdelen hiervan. Remschoenen en remtrommels spelen hier de hoofdrol. Voor verschillende merken en types van auto’s hebben wij passende onderdelen. De verhouding prijs/kwaliteit willen wij steeds zo hoog mogelijk houden.

De levering van uw remmen

De levering van uw aangekochte remonderdelen gebeurt via erkende partners. Zo werken wij samen met TNT pakket service en Trans-Mission. De verzendkosten binnen Nederland bedragen slechts vanaf €4,95 en vanaf €6,95 naar België. Wanneer u voor meer dan €150 besteld zijn de verzendkosten zelf gratis!

De montage van uw remmen

En over de montage van de remschoenen, remschijven, remblokken of andere onderdelen hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Wanneer u iets aankoopt bij EasyCarParts kan u terecht bij erkende partners in geheel Nederland. Zo bent u er zeker van dat uw onderdelen op professionele manier worden gemonteerd. Veiligheid boven alles.