Remschoenen online kopen

Remschoen vervangen?

Toets u kenteken in om direct de remschoen voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Werking

De remschoenen, ook wel remvoeringen genoemd, zijn 2 halve manen met frictiemateriaal op. Op het moment dat u op het rempedaal drukt wordt er een hydraulische druk opgebouwd tot in de wielremcilinder. Deze cilinder drukt de remvoering tegen de draaiende remtrommel en veroorzaakt wrijving. Door deze wrijving neemt de snelheid van de auto af.

Slijtage

Naarmate de remvoering slijt komt het metaal van de remvoering dichter bij de remtrommel. Ook zal op een moment de wielremcilinder gaan lekken. Het is dan ook verstandig om beide gelijktijdig te vervangen. Om deze reden biedt EasyCarParts kitsets aan. Hierin zitten zowel de voering met stelmechanisme als de cilinders. Zo wordt de montage ook nog eens makkelijker.

Verschillende merken.

Op hetzelfde type auto kunnen soms toch verschillende merken remsysteem gemonteerd zitten. Vooral bij de Franse merken zult u dit aantreffen. Merken als Bosch / Bendix, ATÉ en Lucas worden gebruikt. Kijk hier dus goed naar voor u besteld. Deze merken zijn niet door elkaar te gebruiken.

Montage

Aan een remsysteem sleutelen is niet voor iedereen weggelegd. Ook hier heeft ECP een oplossing voor. Door u een landelijk netwerk van montage bedrijven te bieden heeft u een ruime keus. Ook in uw regio zult u een bedrijf treffen die u graag verder helpt.

Leveren

Alle remdelen worden snel en vakkundig vervoerd door PostNL of trans-Mission voor de grotere partijen. Voor vanaf €4,95 binnen Nederland. De kosten naar België en de rest van de EU zijn vanaf €6,95. Boven de €150 betaalt u geen verzendkosten.

Zie ook: