Online remslangen kopen

Remslang vervangen?

Toets u kenteken in om direct de remslang voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Werking

De remslang is een rubberen flexibele slang waar remvloeistof doorheen gaat. Deze zit gemonteerd tussen de remleiding en de remtang. De remslang heeft een bewapening vergelijkbaar met een autoband. Deze bewapening zorgt ervoor dat de hoge druk die ontstaat tijdens het remmen de remslang niet laat scheuren. De remslang is flexibel omdat hij de verbinding maakt tussen de carrosserie en het wiel. Door het in en uitveren blijft de afstand nooit gelijk.

Vervangen

Door veroudering wordt het rubber poreus en zal de sterkte afnemen. Dit is herkenbaar aan droogte scheurtjes in het rubber. Ook de metalen verbindingen aan de uiteinden kunnen verroesten en loskomen van de slang. Dit zijn twee zeer belangrijke redenen om de slangen te vervangen. Als een remslang het begeeft heeft u geen remdruk meer.

Bestellen

Remslangen kunt u bij EasyCarParts eenvoudig aanschaffen. In onze webshop zijn uw auto-onderdelen makkelijk te vinden. Zodra u eenmaal besteld heeft is uw account bekend zodat een volgend bezoek nog eenvoudiger wordt. Binnen 48 uur na uw order wordt deze aangeboden bij PostNL.

Montage

Een remslang monteren vereist wel wat kennis van het remsysteem. Maar geen probleem. Mocht u het willen laten doen door een bedrijf kan dat ook via ECP. Wij hebben een landelijk netwerk aangesloten montage partners.

Zie ook: