Remtang online bestellen

Remtang vervangen?

Toets u kenteken in om direct de remtang voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Remtang

De remtang, ook wel ramklauw genoemd drukt de remblokken door een hydraulische druk tegen de remschijf aan. De remblok zit op zijn beurt weer gemonteerd in een remzadel, waar de remtang meestal op vast gebout zit. De oudere versies hebben 2 of meerdere zuigers. Tegenwoordig zie steeds vaker remtangen met één zuiger en één schuifmechanisme. Hier praat men over een zwevende tang.

Remtang bestellen

Bij EasyCarParts koopt u enkel remdelen van ‘s werelds top merken. Bosch, ATÉ en Febi produceren al jaren een groot assortiment remdelen van de beste kwaliteit.

Remtangen zijn heel eenvoudig te bestellen door linksboven het kenteken in te toetsen van uw auto. Er is ook een handige zoekfunctie voorzien waarmee je snel de juiste remdelen kunt vinden!

Levering

Door een handig uitleversysteem kan uw bestelling maximaal 48 uur na de bevestiging bij een van onze transporteurs worden aangeboden. De levering van alle aangekochte onderdelen gebeurt via PostNL of Trans-Mission. Binnen Nederland bedragen de verzendkosten slechts vanaf €4,95, voor België is dit vanaf €6,95. Vanaf een bestelbedrag van €150 is de levering zelf helemaal gratis!

Montage

Voor het vervangen van remdelen heeft u verstand nodig van het remsysteem. Niet iedereen kan dit zomaar doen. Maar geen probleem bij EasyCarParts. U laat u al uw remdelen vervangen door een professioneel garage bedrijf bij u in de buurt. Door een groeiend aantal zal er altijd een in uw omgeving zitten.

Zie ook: