Ruitenwissers bestellen

Strepende ruitenwissers?

Maak een keuze uit onze automerken:

Ruitenwisser vervangen

Het wisserblad bestaat meestal uit 2 onderdelen. Je hebt de rubberen strip en het frame waarop deze is gemonteerd. Het is belangrijk dat deze 2 onderdelen perfect afgestemd zijn op elkaar. Want een loszittende rubber kan ervoor zorgen dat de ruit van de wagen niet goed afgewist wordt. Dat kan resulteren in strepen op de ruit en bijgevolg in een verminderd zicht. Wat op zijn beurt kan leiden tot gevaarlijke situaties op de weg. Meestal wordt het wisserblad verkocht als 1 geheel die gemonteerd dient te worden op de wisserarm.

Verder heb je dus ook nog de ruitenwisser arm waarop het wisserblad is vast geklikt. Hier is het belangrijk dat de arm stevig genoeg is om ook tegen hoge snelheden een optimaal resultaat te blijven leveren.

De ruitenwissermotor tenslotte zorgt ervoor dat de ruitenwisser in alle omstandigheden in beweging blijft. Bij oude modellen was het vaak zo dat deze te weinig vermogen leverde voor hoge snelheden. Omdat de druk dan te groot werd bleef de ruitenwisser gewoon stil staan. Gelukkig is dat al een tijdje verleden tijd.

Kwaliteit centraal

Om onveilige situaties te vermijden op de weg is het daarom belangrijk om enkel kwaliteits wissers te gebruiken. Deze kunt u terugvinden in het assortiment van EasyCarParts. Met onze 20 jaar ervaring in de auto-onderdelen industrie zijn wij in staat u enkel de meest kwaliteitsvolle producten aan te bieden. Zo hopen wij u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Bosch Aerotwin

Met de Aerotwin heeft Bosch de perfecte flatblade ruitenwisser voor alle omstandigheden. Zoals bij de conventionele ruitenwisser, heeft de Aerotwin geen drukpunten die voor extra slijtage zorgen. Doordat de wisser uit een stuk bestaat is de druk op de voorruit op elk deel van de wisser even groot. Hierdoor presteert hij beter, en blijft dit ook doen naarmate de wisser ouder wordt.
Met de Aerotwin Retro is er ook voor de oudere modellen het nieuwe type ruitenwisser beschikbaar.

Uw ruitenwisser bestellen

Gelijk welk onderdeel kopen is bij EasyCarParts heel eenvoudig. U maakt uw keuze en enkele klikken later kunt u uw bestelling bevestigen. In een beveiligde omgeving, die beheerd wordt door Ogone, kunt u zonder probleem uw bestelling betalen. Maximaal 48uur later vertrekt uw bestelling uit onze opslagplaats. Klaar om voor uw deur afgeleverd te worden door PostNL of Trans-mission.

De montage

Maakt u uw handen liever niet vuil aan uw pas aangekochte ruitenwisser? Dan hebben wij voor u de perfecte oplossing! U kan met al uw onderdelen gekocht bij EasyCarParts steeds terecht bij een van onze erkende partners in uw stad of regio. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over de correcte montage en kunt u veilig de weg op.