Online schokdempers bestellen

Schokdempers vervangen?


Toets u kenteken in om direct de schokdemper voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Online schokdempers kopen

De schokdemper of schokbreker is een van de belangrijkste onderdelen van het onderstel. Zonder geschikte dempers wordt rijden nogal gevaarlijk en/of onaangenaam. Daarom is het belangrijk dat de aankoop van goed overwogen is. Controleer ook de veerschotels en spiraalveren. Bij EasyCarParts koopt u schokdempers van Kayaba en Sachs. Wij van EasyCarParts kunnen u helpen met onze 20 jaar ervaring in deze sector. Graag delen wij onze kennis met u en hopen u zo goed te kunnen bedienen. Wanneer u vragen heeft over de juiste keuze van uw schokdempers aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

    

Olie schokdemper

Bij ons kunt u per automerk een aanbod olie gevulde schokdempers terugvinden. Volledige sets, en ook aparte onderdelen zijn bij ons te verkrijgen. Kwaliteit dragen wij telkens opnieuw hoog in het vaandel.

Gas schokdemper

Ook beschikken wij over een uitgebreid gas gevulde schokdempers en onderdelen hiervan. Een gasschokdemper is feitelijk een olie schokdemper met gas op druk gezet. Voor verschillende merken en types van auto’s hebben wij passende onderdelen. De verhouding prijs/kwaliteit willen wij steeds zo hoog mogelijk houden.

Levering

De levering van uw aangekochte schokdempers gebeurt via erkende partners. Zo werken wij samen met PostNL en Trans-Mission. De verzendkosten binnen Nederland bedragen slechts vanaf €4,95 en vanaf €6,95 naar de rest van de EU. Wanneer u voor meer dan €150 besteld zijn de verzendkosten zelf gratis!

Vervangen

En over de montage van de schokdempers of andere onderdelen hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Wanneer u iets aankoopt bij EasyCarParts kan u terecht bij erkende partners in geheel Nederland. Zo bent u er zeker van dat uw onderdelen op professionele manier worden gemonteerd. Veiligheid boven alles.