Online startmotor kopen

Starter van uw auto vervangen?

Toets u kenteken in om direct de startmotor voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Startmotor

De startmotor zorgt er voor dat uw motor rond gaat. Deze overbrenging komt in stand door een tandwiel op de starterkrans samen te laten komen. Samen met de benzine en luchttoevoer zal de motor in een paar slagen op eigen kracht verder draaien. De kracht die vrijkomt ligt gemiddeld rond de 1,4 kW.

Uw startmotor bestellen

Een onderdeel bestellen is bij EasyCarParts heel eenvoudig. In enkele stappen komt u tot de bevestiging van uw bestelling en binnen 48u vertrekt deze uit ons magazijn. De betaling van uw bestelling gebeurt trouwens in een beveiligde internetomgeving die beheert wordt door Ogone.

Startmotor vervangen

Wanneer u uw startmotor liever niet zelf plaatst kunt u altijd terecht bij ons erkend partnernetwerk. EasyCarParts.nl werkt samen met erkende landelijke werkplaatsen. Op die manier kunt u er zeker van zijn dat uw nieuwe onderdelen correct geplaatst worden.

Levering van uw startmotor

Ook de levering is goed geregeld. Voor verzending binnen Nederland betaalt u slechts vanaf €4,95 en voor een zending naar de rest van de EU vanaf €6,95. Vanaf een bestelbedrag van €150 zijn de verzendkosten gratis. De levering gebeurt via erkende transporteurs zoals PostNL of Trans-Mission.