Stuurbekrachtingingspomp online bestellen

Servopomp vervangen?

Toets u kenteken in om direct het stuurbekrachtingingspomp voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Servopomp stuk?

Het begint vaak met een schrapend geluid vanuit de pomp. Dit kan duiden op te weinig olie. Maar de lagers zijn sowieso slijtage gevoelig. Vervangen is dan nog de enige oplossing. Kijk altijd het gehele systeem na. Vervang de stuurbekrachtiging slangen indien nodig. Deze kunnen poreus raken en gaan lekken. Tevens is het spoelen van het gehele systeem aan te raden. Achtergebleven slijtage deeltjes van de pomp beschadigen het hele systeem. Dit zijn niets anders dan kleine metalen deeltjes die langs de wanden van het systeem schuren. Bijvoorbeeld het stuurhuis zal hier zeer gevoelig voor zijn. Maar uiteraard ook de nieuwe pomp kan hier nog schade van oplopen.

bestellen

Een order plaatsen is bij EasyCarParts een koud kunstje. Via het kenteken vindt u direct de mogelijkheden voor uw auto.  Indien nodig kunt u door middel van een filterfunctie de mogelijkheden selecteren die voor uw voertuig van toepassing zijn. Met enkele muisklikken vindt u uw bestelling terug in uw winkelwagen. Door een grote mogelijkheid aan betaalmethodes betaald u op de manier naar uw keuze.

Levering

Bij elk product staat de actuele voorraad en levertijd vermeld. zo weet u van te voren waar u aan toe bent.  Verzenden gaat via PostNL. Voor de grotere delen zal Parts Express voor het vervoer zorgen. Al met al bent u in snel weer mobiel.