Stuurkolom online bestellen

Stuurkolom vervangen?

Toets u kenteken in om direct de stuurkolom voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Elektrich of hydraulisch

De elektrische stuurkolom vervangt in feite de hydraulische stuurbekrachtiging.
Deze wordt hier vervangen door een elektromotor die helpt met sturen.
Op het stuurhuis zit een sensor. Bij de geringste beweging zendt deze sensor de informatie door naar de module in de stuurkolom. Deze kan op basis van gereden snelheid en stuuruitslag bepalen welke kant de motor moet draaien en met welke kracht.

Defect

De motor moet flinke krachten te weeg brengen. Niet gek dus dat na een aantal jaar de kolom begint te haperen. De motor reageert schokkerig of helemaal niet meer. Het is dan niet verstandig om hiermee door te blijven rijden.
Het vervangen is dan de enige optie.

Stuurkolom bestellen

Bij EasyCarParts koopt u een gereviseerd exemplaar van ERA-Benelux. In deze fabriek wordt de defecte stuurkolom volledig uit elkaar gehaal en voorzien van nieuwe en soms zelfs verbeterde onderdelen. Door hun jaren lange ervaring weten ze precies waar de zwakke plek zit. Door de stuurkolom door te ontwikkelen waar de OE fabrikant gestopt is wordt het product beter als toen hij voor het eerst de fabriek verliet. Ook wordt de laatste versie van de software in de module geladen. Zo kunt u met maximaal rijcomfort de weg op met een perfecte stuurinrichting.