Thermostaat voor uw auto online kopen

Auto thermostaat vervangen?


 Toets u kenteken in om direct bij de thermostaat van uw auto te komen:

Maak een keuze uit onze automerken:

Thermostaat

De thermostaat is een onderdeel van het koelsysteem van uw auto. Zodra de koelvloeistof een te hoge temperatuur krijgt zal de thermostaat open gaan. Hierdoor kan de koelvloeistof door de radiateur stromen en koelt tot de gewenste temperatuur af. Vaak zal dit rond de 90° Celsius zijn.

Thermostaat bestellen

 
Bij EasyCarParts hebben we meer dan 20 jaar ervaring in deze branche. Daardoor kunnen wij u de juiste onderdelen leveren voor uw auto. Via het kenteken vindt u altijd de juiste onderdelen.
Wanneer u een bestelling plaatst verlaat deze na maximaal 48uur ons magazijn. Deze wordt daarna door PostNL of Trans-Mission op de gewenste plaats afgeleverd. De verzendkosten voor Nederland bedragen slechts vanaf €4,95 en voor België vanaf €6,95. Vanaf een bestelbedrag van €150 is uw levering zelf volledig gratis!

Montage

Een thermostaat monteren is niet bij elke auto eenvoudig. Maar daar hebben we bij EasyCarParts een oplossing voor. U kunt met uw aangekochte onderdeel steeds terecht bij een van onze erkende garage bedrijven. Er is zeker een partner in uw stad of regio!