Achterdemper online bestellen

Achterdemper vervangen?

Kijk hier voor meer informatie over het uitlaatsysteem.

Of toets uw kenteken in om direct de achterdemper voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Locatie

Waar de achterdemper te vinden is zal niet moeilijk te raadden zijn. Het pijpje steekt net onder de bumper uit. De middendemper zorgt samen met de ophangrubber voor dat hij niet op de grond valt.
Zodra er een gaatje in valt, of een ophangpunt afbreekt, wordt het tijd voor vervanging. In de meeste gevallen is de achterdemper het eerste uitlaatstuk wat defect gaat. Hij is namelijk het laatste op bedrijfstemperatuur, waardoor zuren en vocht vrijspel hebben om het metaal aan te tasten. Maar vergist u zich niet. De middendemper is even oud en zal snel volgen. Het beste is om de slijtage delen gelijktijdig te vervangen. In de meeste gevallen zijn alle delen na de katalysator de slijtage delen. Vergeet ook niet de ophangrubber mee te nemen. Zij zorgen ervoor dat de dempers recht en spanningsvrij hangen

Bestellen

Het plaatsen van een order is een koud kunstje. Door eenvoudigweg uw kenteken in te voeren, vindt u de juiste delen die op uw auto kunnen passen. De getoonde specificaties helpen u met uw keuze. Doordat we direct bij de importeur kopen, kan de prijs een stuk naar beneden. Ook het leveren gaat zeer snel. Hierdoor kunt u gerust weer snel op weg zonder de bijgeluiden van een versleten uitlaat.