Middendemper online bestellen

Middendemper nodig?

Kijk hier voor meer informatie over de uitlaat.

Of toets uw kenteken in om direct de middendemper voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Waar op letten?

Zoals het woord het al zegt. De middendemper zit ongeveer in het midden van het uitlaatsysteem. Niet te verwarren met de katalysator. Die kan er net voor zitten. Zodra de middendemper lek raakt, of ophangpunten afbreken, wordt het tijd voor vervanging. Kijk goed naar de overige delen. Als het ene stuk defect raakt, volgt de rest vaak snel. Niet alleen is het zonde van het meer werkt. Tevens kan het de levensduur van de eerder vervangen delen verkorten. Een systeem moet zich ‘zetten’ onder de auto. Als dat een paar keer in het leven van de uitlaat gebeurd kan er vroegtijdige slijtage optreden. Na elk deel wat vervangen wordt zal het proces van zetten zich herhalen.

Vervangen

Vervang altijd de klemmen, pakkingen en rubbers als u een uitlaatdeel vervangt. Dit verlengt de levensduur van uw systeem. Met oude, uitgezakte rubbers kan een uitlaat onder spanning komen te hangen. Spanning is funest voor metaal. Op termijn zal dit altijd tot een breuk leiden. Dit komt altijd onverwachts en ongelegen. Kleine moeite, groot gemak.

Bestellen

Het bestellen gaat vrij eenvoudig. Met een aantal klikken heeft u de juiste demper gevonden, waarna u direct kunt afrekenen. De meeste betaalmethoden zijn voorhanden zoals iDeal, PayPal en creditcard. Doordat de uitlaatdelen direct worden verzonden vanaf de importeur, kunt u uw auto snel weer geruisloos laten rijden.