Voorpijp online bestellen

Voorpijp van uw uitlaat nodig?

Kijk hier voor meer informatie over uw uitlaat.

Of toets uw kenteken in om direct de voorpijp voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Werking

Het eerste gedeelte na het uitlaatspruitstuk heet in de meeste gevallen de voorpijp. Soms zit deze geïntegreerd in de katalysator en in die gevallen wordt hij ook zo genoemd. Downpijp is ook een veel gebruikte naam. Dit omdat hij van de motor eerst naar beneden moet om onder de auto doorgeleid te kunnen worden. De voorpijp kan zowel aan de voorkant van de motor als de achterkant vast zitten. Dit is afhankelijk waar de uitlaatzijde van de motor zich bevindt. Bij de meeste moderne motoren zit de inlaat aan de tegenovergestelde kant van de uitlaat.

Bestellen

Het bestellen van een voorpijp gaat bijna vanzelf. U kiest uw auto om direct de uitlaatdelen voor uw auto te vinden. Ook montage materiaal en rubbers vindt u terug in onze webshop. Sneller kan bijna niet.

Montage

Een uitlaat monteren kan al met genoeg basiskennis. Let wel op met het gebruik van kit. Dit mag nooit voor de katalysator gebruikt worden. Kit kan afbrokkelen en de verstoppingen veroorzaken. Zorg dus altijd dat u de oude flensverbindingen goed schoon en vlak maakt voordat u een nieuwe uitlaat monteert. Nieuwe pakkingen en bouten/moeren is aan te bevelen.