Veren online bestellen

Spiraalveer vervangen?

Toets u kenteken in om direct de veren voor uw auto te vinden:

Maak een keuze uit onze automerken:

Online spiraalveren kopen

De spiraalveer is een onderdeel van de wielophanging. Deze zorgt samen met de schokdemper voor een comfortabele rit. Als een veer gebroken is of versleten, vervang deze dan per set om uw veiligheid te waarborgen. Van EasyCarParts kunnen wij u helpen met onze 20 jaar ervaring in deze sector.

Welke veer?

Auto’s kunnen uitgerust zijn met verschillende veren. Deze is vaak te herkennen aan een combinatie van kleuren. Deze kleurcode is op de veer aangebracht met een plaatselijk laklaagje. Soms worden meerdere kleuren gebruikt. De kleurcode geeft de werking en kracht aan die de veer verwerkt. Ook kan deze code bepalend zijn voor de carrosserie hoogte. Een sportiever geveerde auto staat meestal iets lager op de weg.

De levering van uw veren

De levering van uw aangekochte veren gebeurt via erkende partners. Zo werken wij samen met PostNL en Trans-Mission. De verzendkosten binnen Nederland bedragen slechts vanaf €4,95 en vanaf €6,95 naar de rest van de EU. Wanneer u voor meer dan €150 besteld zijn de verzendkosten zelf gratis!

Spiraalveer vervangen

En over de montage van de veren of andere onderdelen hoeft u zich ook geen zorgen te maken. Wanneer u iets aankoopt bij EasyCarParts kan u aankloppen bij erkende monteurs in geheel Nederland. Zo bent u er zeker van dat uw onderdelen op de juiste manier worden gemonteerd. Veiligheid is het belangrijkst.