Westfalia trekhaken online bestellen

WESTFALIA trekhaken

Met een productie van meer dan 16 miljoen trekhaken voor personenauto's en lichte bedrijfsvoertuigen is WESTFALIA een van de belangrijkste fabrikanten van trekhaken in de wereld. Ontworpen in nauwe samenwerking met de auto-industrie, zijn alle Westfalia producten speciaal ontwikkeld voor elk voertuigmodel.

Maak een keuze uit onze automerken:

Kwaliteit

Of het nu voor een caravan, aanhanger of fietsendrager is, Westfalia levert altijd een trekhaak speciaal ontwikkeld voor uw auto. Door nauw samen te werken met de automobielindustrie is men in staat een haak te ontwikkelen die goed aansluit op de carrosserie. Ook wordt er rekening gehouden met het uiterlijk. Indien mogelijk kan de kogel onder de bumper door. Zo hoeft u geen uitsparing te snijden in de bumper. Mocht het toch nodig zijn vindt u een goede handleiding die u verder helpt met het maken van de juiste insnede. Dit alles maakt Westfalia een hoogwaardige trekhaken en kabelset fabrikant.

Levering

Een groot aantal Westfalia trekhaken en kabelsets kunnen uit voorraad geleverd worden. Voor de minder courante modellen kan er besteld worden bij de fabrikant. Meestal neemt dit een paar dagen in beslag. Mocht u niet thuis zijn als de postbode aan uw deur staat is dat niet erg. Hij probeert het de volgende dag gewoon nog een keer. Uiteraard kunt u ook een ander lever adres opgeven. Bijvoorbeeld van uw werk. Of een familielid of kennis.

Montage

Wie een trekhaak gaat monteren heeft wel wat technische kennis nodig. Vaak moet er geboord worden voor de bevestigingspunten. Met behulp van de montagehandleiding wordt de klus wel wat eenvoudiger gemaakt. Mocht u zelf de klus niet willen klaren. Dan kunt u terecht bij een van de montagepunten verspreid over geheel Nederland.