Wiellagers online bestellen

Wiellager vervangen?

Toets hier uw kenteken in en vindt direct de wiellagers voor uw auto:

Maak een keuze uit onze automerken:

Wiellager kapot?

Een wiellager zorgt dat de beweging van het wiel tegen over het fuseelichaam met zo min mogelijk wrijving gebeurt. Meestal is het een kogellager. Ook een kegellager wordt vaak gebruikt. Bij de aangedreven wielen loopt de aandrijfas door het hart van het wiellager. Ook is de ABS-sensor steeds vaker in het wiellager verwerkt.
Zodra het wiellager geluid maakt of speling heeft, kunt u deze het beste zo snel mogelijk vervangen.

Versleten is vervangen

Wanneer moet nu precies een wiellager vervangen worden? Een kapot wiellager herken je aan het geluid. Wanneer deze bij het rijden een zingend/brommend geluid maakt, moet deze zo snel mogelijk worden vervangen. Het kan zijn dat dit enkel hoorbaar is wanneer een bocht naar links of rechts wordt genomen. Dit hangt af van de belasting op dat ogenblik en verschilt ook per type auto.
Let wel op: soms wordt het geluid wel eens verward met een versleten aandrijfas of gecupte band.


Wiellagers bestellen

Bij EasyCarParts hebben we al meer dan 20 jaar ervaring in deze sector. Daardoor kunnen wij de meest kwalitatieve wiellagers aanbieden. Zo hebben we SKF wiellagers maar ook bekende merken als Febi behoren tot ons productengamma.
Wiellagers zijn heel eenvoudig te bestellen door linksboven het kenteken in te toetsen van jouw auto. Er is ook een handige zoekfunctie voorzien waarmee je snel de juiste wiellagers kan terugvinden!

Levering

Maximaal 48uur na de bevestiging verlaat de bestelling onze opslagplaats. De levering van alle aangekochte onderdelen gebeurt via TNT Post service of Trans-Mission. Binnen Nederland bedragen de verzendkosten slechts vanaf €4,95 voor België is dit vanaf €6,95. Vanaf een bestelbedrag van €150 is de levering zelf volledig gratis!

Montage

Het voordeel van kopen bij EasyCarParts is natuurlijk de lage prijs. Maar daartegenover staat dat je alle onderdelen zelf moet monteren. Maar dat is geen probleem, hier heeft EasyCarParts een oplossing voor.
Met alle bij ons aangekochte goederen kan je probleemloos terecht bij een van onze erkende partners over heel Nederland! Er is zeker een garage bedrijf in uw stad of regio waar je terecht kan voor de montage van jouw wiellagers.